Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HTZ

Mala Celine Dion rasplakala Tonyja Cetinskog

kim verson
02.03.2010.
u 21:45

Zvijezda HTZ-ove audicije zbog školovanja otišla od roditelja- Pjevati voli otkako zna za sebe, a prvi put je nastupila u 10. godini na festivalu “Djeca pjevaju hitove”.

Otkud to izlazi, oduševljeno je pitao Tony Cetinski, član žirija showa Hrvatska traži zvijezdu, 16-godišnju Kim Verson koja mu je svojom izvedbom pjesme “I love you” Celine Dion izmamila suze na oči.

– Pa iz trbuha – jednostavno mu je odgovorila skromna djevojčica iz Nove Gradiške čije su vokalne mogućnosti hipnotizirale i ostatak žirija ovoga glazbenog showa, Anđu Marić i Gorana Lisicu Foxa.

– Svašta mi se motalo po glavi prije ove audicije u Zagrebu. Bojala sam se da neću proći, a najviše me bilo strah komentara žirija. Pogotovo Foxovih jer sam se bojala da će meni ovako sitnoj svašta reći, a Tonyjeva reakcija me jako iznenadila – kaže Kim koja živi u Zagrebu u učeničkom domu.

– Mami Manueli i tati Dinku teško je bez mene, ali ja sam se brzo naviknula na Zagreb koji mu pruža puno više mogućnosti i zbog pjevanja i zbog školovanja – kaže vrlo dobra učenica Prirodoslovne škole Vladimira Preloga. Pjevati voli otkako zna za sebe, a prvi nastup imala je sa 10 godina na festivalu “Djeca pjevaju hitove” u Novoj Gradiški, gdje je osvojila dvije zlatne medalje, publike i žirija.

– Valjda sam taj dar naslijedila od roditelja koji su u mladosti pjevali u duetu – kaže Kim kojoj je tata dao to ime jer je bio fasciniran britanskom glumicom Kim Thomson. Simpatična i vesela Kim fascinirana je glasom pjevačice Celine Dion i zato je za nastup u HTZ-u odabrala njezinu nimalo laganu pjesmu “I Love You”.

– Obožavam Celine jer ima veličanstven glas, ali volim slušati i Aerosmith i Scorpionse jer imaju prekrasne rock balade – kaže Kim koja s društvom poslije škole voli svratiti u kafić blizu škole.

– To nam je postao drugi dom, a ja sam cijelo društvo “navukla” da idu tamo jer puštaju glazbu po mom guštu – ispričala je Kim i na pitanje o dečku samo se nasmijala te rekla da nije zaljubljena jer je previše izbirljiva kad je o dečkima riječ.

Ključne riječi

Komentara 5

GA
gary1
07:18 03.03.2010.

arogantni i bahati likovi sjede u žiriju, bezobrazno ismijavaju svakoga tko nema talenta kao ova curica.

BA
balrog
09:11 03.03.2010.

stvarno ima likova koji nemaju sluha ali nije to razlog da se ljude tako izrugiva i ponižava.ili kad Fox izrugiva nečiji izgled,pa neka pogleda sebe u ogledalo.

RI
riječanka
09:22 03.03.2010.

inače ne gledam tu \"predstavu\" , ali ova mala obečava....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije