Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stanovi na dražbi

Majoli u milijunskim dugovima! Bez stanova će ostati i Iva i majka

Iva Majoli  (1)
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/3
03.03.2013.
u 11:09

Prije godinu dana Majoli je prodavala trećinu teniskog centra nadajući se da će se novcem od prodaje izvući iz minusa, ali čini se da joj to nije uspjelo

Godinama se šuška o milijunskim dugovima naše najtrofejnije tenisačice Ive Majoli, a glasine je lani potvrdilo Ministarstvo financija objavom dužnika – dugovi su višemilijunski, a nastali su zbog života na visokoj nozi, ali i zbog kredita podignutih za teniski centar u Jurjevskoj.

Na bubanj je došao luksuzni stan površine 154 četvorna metra na Trgu bana Jelačića 3 u kojem bivša tenisačica živi, a 26. ožujka prodaje se na javnoj dražbi. Stan koji ima tri sobe i ostale prostorije procijenjen je na 5,440.003 kune.

Osim Ivina, isti dan na dražbu će i stan od 102 četvorna metra u Klovićevoj 5 u Maksimiru koji glasi na njezinu majku Dragicu, a ima četiri sobe, kuhinju, kupaonicu, zahod, izbu, lođu i predsoblje i procijenjen je na 1,974.208 kuna. Obje nekretnine ne mogu se prodati za manje od 2/3 vrijednosti, dakle za 3,626.669 kuna za stan na Trgu te 1,316.139 kuna za stan u Maksimiru. Stanovi će se moći razgledati 21. ožujka u 14, odnosno u 15 sati uz prisutnost ovršitelja Roberta Berenda.

Prije godinu dana Majoli je prodavala trećinu teniskog centra nadajući se da će se novcem od prodaje izvući iz minusa, ali čini se da joj to nije uspjelo. Do sada nismo uspjeli razgovarati s Ivom Majoli.  

>> Hrvatice digle sve na noge na službenoj večeri FED kupa!

Ključne riječi

Komentara 131

KA
Kajveliš
12:18 03.03.2013.

Vi koji se naslađujete..."sutra bi se lako našli na cesti"....Manite se ljudi ćorava posla i tuđih problema kad zasigurno imate svojih.

Avatar Robinzon
Robinzon
12:52 03.03.2013.

A da otvori neku telefonsku liniju za donacije građana.Evo, ja dajem 5 KN. treba sirotici pomoći da barem isplati Cetinskog.

Avatar pupoljak
pupoljak
12:07 03.03.2013.

Je pa kaj? Pa tak je rekla da joj taj stan na Trgu ne valja kad su joj ga poklonili kao " zaslužnoj".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije