Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dramatična noć glumice ZKL-a

Maji Petrin liječnici spasili život u posljednjem trenutku

MAJA PETRIN
Arhiva VL-a
22.10.2009.
u 09:36

Maja Petrin, 37-godišnja glumica Zagrebačkog kazališta lutaka, koja je široj publici poznata po ulogama u sapunicama "Zabranjena ljubav" i "Vila Marija", prošlog je tjedna završila u bolnici zbog srčanog udara.

Maja Petrin, 37-godišnja glumica Zagrebačkog kazališta lutaka, koja je široj publici poznata po ulogama u sapunicama "Zabranjena ljubav" i "Vila Marija", prošlog je tjedna završila u bolnici zbog srčanog udara.

Samohrana majka 12-godišnje Petre u bolnicu je stigla u "produžecima" jer, poručili su joj u bolnici, stigla je u posljednji trenutak da joj se spasi život.

Za Gloriju je ispričala kako ju je tijekom kobne noći probudila strašna bol u prsima i leđima. Međutim u bolnicu je otišla tek sljedećeg dana i to na nagovor majčine prijateljice, inače liječnice koja je konstatirala da joj je stanje ozbiljno.

Nakon toga uslijedila je priča kakvu gledamo u serijama poput "Uvoda u anatomiju", prvotno čuđenja jer infarkt ne pogađa često žene mlađe od 40 godina, zatim brza liječnička reakcija. Operacija je prošla bez problema.

Maja je potvrdila da joj slijedi nekoliko tjedana rehabilitacije, a nada se da neće proći puno vremena do povratka ispred kamera ili da zakorači na njoj omiljene "daske koje život znače".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije