Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mu bilo lako

Maja zadirkivala Mešina zbog prošlotjednog zamuckivanja, on se pravdao: 'Lijekovi su sada pod ključem'

Foto: Nova TV, screenshot
1/5
14.03.2022.
u 09:15

Voditeljski par emisiju je otvorio šalama na račun Igora Mešina i prošlotjednih 'kikseva'. Na Majino pitanje je li i ovog puta pio kakve tablete prije emisije, Mešin je šaljivo uzvratio: 'Svi su lijekovi pod ključem.'

U prošlotjednoj emisiji ''Plesa sa zvijezdama'' brojne gledatelje zabrinulo je ponašanje voditelja Igora Mešina (54) kojeg se tijekom nekih najava nije moglo razumjeti jer ih je izgovorio vrlo nerazgovijetno, a ispred kamera je i zamuckivao. Mnogi su posumnjali kako ima zdravstvenih problema jer su navikli pred kamerama gledati Mešina kako je opušten i profesionalac kojem se ovakve stvari ne događaju. Nakon našeg upita Novoj TV što se dogodilo s Mešinom, javio nam se i sam glumac i voditelj koji je pojasnio cijelu situaciju i otkrio da razloga za brigu nema.

Foto: Nova TV

– Posljednjih dana mučim se s akutnom alergijom i sinoć mi baš nije bilo lako. Prije emisije popio sam i tabletu koja je imala zeznute nuspojave kad moraš odraditi live emisiju u ulozi voditelja… Hvala publici na razumijevanju, sretan sam danas kad vidim da je emisija okupila gledatelje u tako velikom broju. Veselim se idućoj emisiji u nedjelju, do tada mi je prioritet srediti alergiju da ne sredi ona mene – kazao je Mešin koji se u sinoćnjoj emisiji zajedno s Majom Šuput (42) našalio na račun svog neobičnog ponašanja.

Voditeljski par emisiju je otvorio šalama na račun Igora Mešina i prošlotjednih 'kikseva'. Na Majino pitanje je li i ovog puta pio kakve tablete prije emisije, Mešin je šaljivo uzvratio: ''Svi su lijekovi pod ključem.'' Svojoj je kolegici potom udijelio i komplimente na račun izgleda. Tema večeri bila je ''Fiesta Latina'' pa su se i Maja i Mešin na pozornici pojavili modno usklađeni. Igor je na sebi imao odijelo i zlatni sako, dok je Maja zablistala u crnoj haljini koju je i ovog puta za nju odabrao stilist Marko Grubnić.

VIDEO Emisija Doba uskoka nominirana je za Večernjakovu ružu: "Reakcija publike je sjajna! A veseli me i reakcija kritičara"

Komentara 4

DU
Deleted user
11:04 14.03.2022.

nisam ju dugo vidio a s fotki se vidi da je opasno zabrijala

GR
grodar
10:13 14.03.2022.

kakve ona lijekove pije?

PI
Pišmevrit
09:33 14.03.2022.

Urokao se ko zivina. Kakvi vrazji ljekovi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije