Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srodne duše

Maja Šuput: Trebala sam poljubiti puno žaba da bih naišla na princa

maja šuput
pixsell
19.10.2010.
u 14:34

Neprestano smo u akciji i nemamo vremena doći navečer doma i nakuhavati. No, ako netko to radi, onda je to Mario jer on ne traži kućanicu. Imamo sreću da to možemo, pa umjesto u pranju, večeri provodimo u gugutanju – kazala je Maja .

S obzirom na to da je nazivaju pjevačicom za svadbe, Maja Šuput svoju je etiketu pametno i uglazbila. Snimila je pjesmu “Svatovska”, a u zagrebačkom klubu Lokal prijateljima i novinarima predstavila je spot snimljen za tu skladbu. Uz ritmove koji su stizali iz zvučnika, uz nju su, uz ostalo, plesali prijateljica Matija Vuica i mladić Mario Kovačević. U veseloj večeri upitali smo ga je li s nestašnom Majom teško zadržati korak.

– Uopće nije teško i jako sam ponosan na svoju djevojku – rekao je podzetnik. Raznježena M. Šuput i sama nam je te večeri otkrila nekoliko pojedinosti iz veze.

– Neprestano smo u akciji i nemamo vremena doći navečer doma i nakuhavati. No, ako netko to radi, onda je to Mario jer on ne traži kućanicu. Imamo sreću da to možemo, pa umjesto u pranju, večeri provodimo u gugutanju – kazala je Maja te dodala:

– Sad znam da sam morala poljubiti i žabe da bih napokon došla do svog princa – kaže.

Ključne riječi

Komentara 15

OB
-obrisani-
15:25 19.10.2010.

bojim se da će i ovi žabac brzo puknit.

ZA
zagreb
16:02 19.10.2010.

Nema prinčeva ni princeza. Stvar će brzo puknuti, za biti zajedno treba i naučiti trpiti. Ovi to ne znaju ni neće.

SA
sargu123
21:55 19.10.2010.

Izgleda sve gore i gore ! Koja udaja, o čem ona priča , tko bi normalan to ženio ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije