Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIMILA SPOT ZA HIT PJESMU

Maja Šuput predstavlja 'Premiju'

Maja Šuput
Foto: Promo
1/4
11.11.2016.
u 11:47

Snimanje videa odvijalo se na pravom setu "Zlatnih dvora", s glumačkom ekipom iz serije, koji su ovoga puta glumili pod redateljskom palicom Darka Drinovca, te su posebnom pričom prolazili kroz setove, i otkrivali svoje igre unutar serije

Maja Šuput predstavlja novi spot, za pjesmu "Premija", koja je već postala hit zahvaljujući seriji "Zlatni dvori". Snimanje videa odvijalo se na pravom setu "Zlatnih dvora", s glumačkom ekipom iz serije, koji su ovoga puta glumili pod redateljskom palicom Darka Drinovca, te su posebnom pričom prolazili kroz setove, i otkrivali svoje igre unutar serije, dok se Maja prolazeći ispreplitala kroz njihove međusobne igre i odnose.

Veliki interes fanova
- Kada me ovo ljeto Tomo In der Mühlen kontaktirao i pitao želim li snimiti pjesmu koja će se izvoditi u seriji "Zlatni dvori", mislila sam da će biti samo za potrebe serije. Nedugo zatim pjesmu sam premijerno otpjevala u živo u IN Magazinu Nove TV, i od tada su počeli pristizati mailovi i poruke, interes za pjesmu dolazio je sa svih strana. Ljudi su me po cesti zaustavljali i pitali gdje je mogu pronaći i poslušati. Po broju upita shvatila sam da se svima pjesma svidjela i da moram snimiti video - rekla je Maja.
"Premiju" potpisuju Boris Đurđević kao autor glazbe i aranžmana, te Valerija Đurđević, kao autorica teksta. U seriji pjesmu "Premija" izvodi Nera, koja je već osvojila srca gledatelja.
- Meni je ovo bilo najjednostavnije snimanje ikada, a zbog glumaca Matka Knešaureka, Katarine Baban, Petre Kraljev i Luje Kunčevića osjećala sam se i ja kao glumica. Sada se konačno mogu pohvaliti da sam imala pravi glumački odred na snimanju i da će moj video zbog svega navedenog biti prava premija  - poručuje Maja.

 

>>Maja Šuput u Dubaiju 'ulovila' poznatog multimilijunaša

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije