Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravedno i pošteno

Maja Šuput oslobođena optužbe da je narušila javni red i mir

Maja Šuput polu punđa
Foto: Instagram, Pixsell
1/5
21.11.2016.
u 10:56

Pjevačica i njezin bend prije tri godine svirali su na jednoj svadbi, a policija ih je prekinula jer su se susjedi žalili na preglasnu glazbu

Pjevačica Maja Šuput na Instagramu se pohvalila oslobađajućom presudom za optužbe da su ona i njezin bend prije tri godine remetili javni red i mir pjevajući na jednoj svadbi. Uz fotografiju na kojoj je papir s oslobađajućom presudom, napisala je i poduži post u kojem je napisala što se sve dogodilo te noći i koliko ju je iznenadio posjet policije.

– Prije tri godine na jedno prekrasno vjenčanje došla je policija oko 23 h s pritužbama da je susjedima glazba preglasna i da nas moraju utišati. Mi smo se utišali iako je svadba bila u normalnim decibelima glasnoće, a susjeda tamo i nema. Međutim, policija je bila uporna pa su bili ispred sale do 2 ujutro. Tada su došli s nalogom da moramo prestati svirati, drugim riječima svadba je bila gotova. Pjevam 17 godina i nikad to prije nisam čula, a kamoli doživjela. Slučaj je završio na sudu, a sad smo konačno bend i ja nakon tri godine dobili oslobađajuću presudu. Policijski zapis zapravo je pomalo i komičan (pjevačica je putem mikrofona spojenog na pojačalo pjevala više svojih pjesama različitog sadržaja), ali je presuda pravedna i poštena. Nadam se da više nikada ni jedan bend policija neće prekinuti u svirci koja mladencima znači sve na svijetu. I to samo zato što je kao neki susjed rekao da ne može spavat... živjeli mladenci, živjeli muzičari... – napisala je Maja na Instagramu.

>>Maja Šuput predstavlja 'Premiju'

 

OSLOBODJENI 👏👏👏 Prije 3 godine na jedno prekrasno vjencanje dosla je policija oko 23h sa prituzbama da je susjedima glazba preglasna i da nas moraju utisati. Mi smo se utisali iako je svadba bila u normalim decibelima glasnoce a susjeda tamo ni nema. Medjutim, policija je bila uporna pa su bili ispred sale do 2 ujutro. Tada su dosli s nalogom da moramo prestati svirati, drugim rijecima svadba je gotova. Pjevam 17 godina i nikad to prije nisam cula a kamoli dozivjela. Slucaj je zavrsio na sudu a sad smo konacno bend i ja nakon 3 godine dobili oslobadjajucu presudu. Policijski zapis je zapravo pomalo i komican ( pjevacica putem mikrofona spojenog na pojacalo pjevala vise svojih pjesama razlicitog sadrzaja) ali je presuda pravedna i postena. Nadam se da vise nikada niti jedan bend policija nece prekinuti u svirci koja mladencima znaci sve na svijetu. I to samo zato jer je kao neki susjed rekao da ne moze spavat... zivjeli mladenci, zivjeli muzicari ...

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

Komentara 4

DU
Deleted user
18:42 21.11.2016.

Netko je jednostavno pukao i nije više mogao slušati to kreveljenje i zavijanje bez talenta.... Kad da nije dovoljna pokora susjedima što su svadbe stalno u toj sali...

MP
mali_plavi
18:52 21.11.2016.

Jadan susjed, morao je slušati Maju Šuput. I to na silu. A ni gostima nije teško palo kad su je potjerali doma. ;-)

RI
rikavac
17:33 21.11.2016.

Opet malo reklamiranje Maje!Koga zanima Maja i njezin bend? Taj ko je nju zovno da mu pjeva vjerovatno je nije normalan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije