Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rasplesani

Maja Šuput objavila necenzuriranu snimku privatnog tuluma

25.10.2020.
u 16:15

Pjevačica je objavila video koji je snimljen nakon što je 14 sati s ekipom Nove TV snimala emisiju "Tvoje lice zvuči poznato", a u videu ona i Frano Ridjan i nakon toliko sati snimanja neumorno plešu.

Zbog situacije s pandemijom koronavirusa Maja Šuput ove godine je imala tek nekoliko nastupa i svadbenih gaža, a da joj nedostaje pozornica i da je uvijek spremna napraviti dobru atmosferu pokazuje i jedan video koji je snimljen nakon snimanja showa "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem Maju sada gledamo kao voditeljicu. 

- Uoči nove emisije Tvoje lice zvuči poznato evo jedna necenzurirana snimka privatnog tuluma nakon 14 sati snimanja emisije...Normalni bi otišli  doma odmorit, a mi smo kolektivno zarondali. Misim da je ovo i prvi " ples" Frane Ridjana i mene - napisala je Maja uz video na kojem ona i voditelj Frano Ridjan plešu. 

Iako ovu godinu mnogi žele što prije zaboraviti za Maju će ona ipak ostati i u lijepom sjećanju jer je nedavno otkrila kako je trudna te ona i suprug Nenad Tatirnov očekuju prinovu čiji spol još nisu otkrili.

Dragi moji, od svih objava i najava, imam puuuunooo veću vijest od svih dosadašnjih. Ova je za nas najljepša, najčudesnija  i toliko magična da vam ne mogu opisati naše osjećaje. Naime, u našu malu, ali prepunu ljubavi obitelj, dolazi prinova kao najveći dar i kao karika koja je bila oduvijek željena i samo je još ona nedostajala za naš svemir - napisala je.

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

NA
Nadzornik
16:35 25.10.2020.

Raspalo joj se plastično lice i plastične cice

Avatar R & I
R & I
16:30 25.10.2020.

Najnoviji hit Maje Suput..... Plastiko moja, volim te vise od svega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije