Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema povratka na staro

Maja Šuput: Nemam dečka i laž je da sam obnovila vezu s Andrijanom

Maja Šuput
Anto Magzan
28.10.2009.
u 17:53

Da se starim ljubavima nije pametno vraćati, vrlo dobro zna i 30-godišnja zagrebačka pjevačica Maja Šuput koja nam je kratko i jasno demantirala medijske napise da je obnovila prije pet mjeseci okončanu vezu s poduzetnikom Andrijanom Plenčom.

Da se starim ljubavima nije pametno vraćati, vrlo dobro zna i 30-godišnja zagrebačka pjevačica Maja Šuput koja nam je kratko i jasno demantirala medijske napise da je obnovila prije pet mjeseci okončanu vezu s poduzetnikom Andrijanom Plenčom i vruće poljupce s njim na nedavnom zagrebačkom koncertu Halida Bešlića.

Prijateljski susret

– Ma kakvi poljupci, kakva ljubav! S Andrijanom sam se rastala u prijateljskim odnosima, pa je logično da ćemo pozdraviti jedno drugo kad se negdje sretnemo. Tako je bilo i na Halidovu koncertu, gdje smo se vidjeli nakon pet mjeseci i prijateljski popričali. Nema govora ni o kakvim poljupcima. Još uvijek sam sama, vrlo zaposlena i sretna – otkrila nam je šarmantna plavuša koja se zauvijek oprostila od nezrelih muških vragolana u svom životu.

Zbogom, mangupi!

– Zaljubljena nisam, ali ispunjena jesam. Što mi fali u životu? Istina, naviknula sam biti u paru, ne znam funkcionirati sama, ali što je, tu je. Od svojih bivših sam se zauvijek oprostila. Svi su bili šarmantni, inteligentni i pomalo mangupi. Odlučila sam odustati od mangupa i ostaviti ih nekim drugim klinkama – šaljivo nam je objasnila pjevačica u svom posljednjem intervjuu.

Iako, kaže, muški rod toliko dobro razumije da bi o njemu mogla napisati knjigu, Maja je nakon tri neuspjele ljubavne veze odlučila biti mnogo opreznija na ljubavnom planu. Posebno nakon ljubavnog trokuta u kojem se našla zbog oftalmologa Deana Šarića.

– Da se ohrabrim i dam si snage, na prekid ne gledam kao na kraj nečega, već kao na mogućnost početka nečeg novog. Svakog se dana radujem pravoj ljubavi koja će mi se dogoditi – rekla je Maja koju su svi muškarci koje je voljela odmila zvali “malim vragom”.

Komentara 1

OV
over
19:07 28.10.2009.

plavusa.. ajde ne kenjajte...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije