Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedavno proslavio prvi rođendan

Maja Šuput i Nenad Tatarinov krstili su malenog Blooma: Pjevačica objavila fotke i otkrila detalje

Foto: Instagram screenshot
1/16
21.03.2022.
u 12:59

"Sveto Krštenje. Bloom Tatarinov 19.03.2022.", napisala je Šuput uz seriju fotografija. Krsna kuma malenom Bloomu bila je Majina prijateljica Katarina Kolar koja joj je i menadžerica.

Pjevačica Maja Šuput na Instagramu je podijelila fotografije s krštenja sinčića Blooma. Maja je uz objavu otkrila da su sina krstili u crkvi sv. Kirina koja se nalazi na zagrebačkom Pantovčaku. 

"Sveto Krštenje. Bloom Tatarinov 19. 03. 2022.", napisala je Šuput uz seriju fotografija koje možete pogledati OVDJE. Krsna kuma malenom Bloomu bila je Majina prijateljica Katarina Kolar koja joj je i menadžerica. 

Foto: Instagram

Pjevačica je prije nekoliko dana na svom Instagram profilu objavljivala fotografije i snimke na kojima je pokazivala kakva je atmosfera bila na proslavi prvog rođendana njezina sina Blooma. Proslava se odvila u jednom zagrebačkom restoranu, a prostor je bio ukrašen balonima i plišanim medvjedima. 

Podsjetimo, Šuput je sina rodila carskim rezom 17. ožujka u Petrovoj bolnici, a maleni je težio 2900 grama i bio dugačak 48 centimetara. Na početku trudnoće bila je uvjerena da će roditi curicu, pa ju je vijest da će roditi sina malo iznenadila. 

– Sada sam turbo sretna, ali tri dana mi je trebalo da procesuiram u glavi da ću morati kupovati bagere, a Nenad je cijelo vrijeme prije toga govorio da ću roditi curicu. Ali sad sam spremna na barabu – rekla je Maja nekoliko mjeseci prije poroda, a uoči samog poroda u intervjuu za IN Magazin rekla je kako je potpuno spremna za ulogu mame. 

– Veselim se i u jednoj sam zreloj fazi da ne mogu biti spremnija, s ovim godinama mislim da me ništa neće iznenaditi – izjavila je poznata pjevačica. 

Voditeljica ''Plesa sa zvijezdama'' rijetko se odvaja od bebe, a Bloom s roditeljima stalno putuje, dok Maja brižno objavljuje gotovo svaki novi napredak svog sina te je jako ponosna na njega.  Prije samo nekoliko dana pjevačica je odlučila stvari koje je njezin mezimac prerastao darovati jednoj šestomjesečnoj bebi iz Ukrajine. Svoje je pratitelje oduševila snimkom na kojoj pakira odjeću za ukrajinsku bebu s Bloomom.

– Odlučili smo se za jednu bebu iz Ukrajine, ima šest mjeseci, nalazi se u mjestu Grabovac kod Rakovice. Osobno sam kontaktirala načelnika, on će doći u Zagreb pokupiti robu za bebu. Stavit ćemo i neke igračkice, mislim da smo odabrali najbolje – rekla je Maja u snimci dok je s Bloomom pakirala stvari u torbu koju će predati načelniku. – Beba ima šest mjeseci i nema apsolutno ništa sa sobom. Sad ćemo Bloom i ja spakirati svu robu da beba ima – dodala je pjevačica.

VIDEO Pogledajte nastup grupe Silente s dodjele Večernjakove ruže

 

Komentara 12

BR
Broj1
13:10 21.03.2022.

Da mi je znati zašto mediji uporno guraju ovu ženu kepec bez stasa i glasa.

FR
franjo
13:41 21.03.2022.

Čudno to Hrvatsko ime.

Avatar kastanjer2
kastanjer2
15:00 21.03.2022.

Ja sam mislio da se ta crkva zove sv. Kvirina. Dopuštam da postoji i neki svetac Kirin. Ili je to sve isto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije