Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još na putovanju

Maja se udomaćila na odmoru! Ovako sad provodi svako jutro i mnogi joj zavide

Foto: Instagram
1/9
17.01.2020.
u 08:00

Na Instagramu je objavila fotografiju s terase hotela kraj bazena. Maja u ružičastom badekostimu sa svilenom maramom na glavi jede voće za doručak.

Pjevačica Maja Šuput se udomaćila na Baliju gdje je otputovala sa suprugom Nenadom Tatarinovom.

Na Instagramu je objavila fotografiju s terase hotela kraj bazena. Maja u ružičastom badekostimu sa svilenom maramom na glavi jede voće za doručak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Morning goals 🤩

A post shared by majasuput (@majasuput) on

 

Šuput se na ovom putovanju odlučila suočiti sa svojim strahovima. Naime, pjevačica i suprug su Ubudu, gdje se Šuput zaljuljala na ogromnoj ljuljački koja se nalazi prilično visoko. 

"Iako se jako bojim visine, nakon nagovaranja i uvjeravanja da ja to mogu, rekla sam idem. Lajk za hrabrost i da vas pitam iskreno, tko bi išao na ovu ljuljačku?" napisala je uz objavu. Na InstaStoryju je dodala i da je premrla od straha.

 

Za Maju Šuput je 2019. godina bila poprilično radna i osim po brojnim poslovnim uspjesima pamtit će je i kao godinu u kojoj je postala gospođa Tatarinov. Iako je govorila kako će se udati na nekoj lokaciji daleko od Hrvatske na kraju se ipak odlučila udati u domovini u za mjesto vjenčanja je odabrala istarske Bale.

Kraljica vjenčanja, kako je često zovu, kaže, da je njeno vjenčanje bilo veliki tulum, a na tom velikom tulumu ona je imala tri vjenčanice od kojih joj je onu u kojoj je izrekla da kreirao prijatelj i  stilist Marko Grubnić. 

Maja i Nenad su krajem listopada proveli medeni mjesec na Maldivima, a ona je tada objavila cijeli niz fotografija koje je popratila riječima: "Nula posto stresa, sto posto ljubavi."

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar Mann tga
Mann tga
09:56 17.01.2020.

Fanovi u transu

Avatar kaligulaa
kaligulaa
10:18 17.01.2020.

Majo ima li šanse da zauvjek ostaneš tu gdje već jesi?

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
09:10 17.01.2020.

propala pjevačica koja pjeva po svadbama!tko plaća ove objave?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije