Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izazivači

Maja Morales i Ava Karabatić dolaze na Farmu

Farma - izazivaci
Nova TV
08.04.2010.
u 09:34

Na Farmu, naime, stiže splitska starleta Ava Karabatić, koja je već pokazala da je spremna napraviti sve za nekoliko minuta slave, pa nema sumnje da će se sjajno uklopiti u ekipu propalih glazbenika i kvazimanekenki.

Idila na Farmi, koju eventualno malo razbiju Daniel ili Sabina, trebala bi uskoro završiti, odlučile su vladajuće glave na Novoj TV. Producenti su, naime, odlučili malo zakuhati igru s novim izazivačima. Na Farmu stiže splitska starleta Ava Karabatić, koja je već pokazala da je spremna napraviti sve za nekoliko minuta slave, pa nema sumnje da će se sjajno uklopiti u ekipu propalih glazbenika i kvazimanekenki.

Na farmi doduše nema starijih profesora koji je opsjedaju, ali ne sumnjamo da će Ava "zablistati" u punom sjaju. Njoj se priključuje još jedan čudak u nizu kojeg je otkrio Red Carpet, riječ je o, blago rečeno, osebujnom glazbeniku koji se odaziva na ime Ivan Hrvatska, a ako niste čuli za njega, nema veze jer nitko nije.

Osim novih izazivača vraćaju se i Maja Morales i Antonio Marušić. Plavokosa starleta trebala bi pokazati da ipak može duže od dva dana bez one stvari, a Antonio bi trebao ispraviti greške, poput one kada je vjerovao npr. Danielu Popoviću koji ga je izmanipulirao i napravio naivcem.

Povratak Maje Morales ne treba čuditi budući da je velik dio gledatelja upravo nju okarakterizirao kao jednu od najzanimljivijih osoba na farmi što dovoljno govori o otužnoj kvaliteti kandidata u reality showu Nove TV.

Komentara 15

OB
-obrisani-
13:32 08.04.2010.

sad imaju kokice ,purice,kravice i ine životinje konkurenciju u debatama...

OB
-obrisani-
22:44 08.04.2010.

Jooooj, šta bi ja radio ovoj Karabatički... a tek ovoj Maji Morales, a ni ovom tipu u kariranoj košulji ne bi oprostio tako lako... Moje Kosovarke ne daju tako lako kao ove vaše, da ne velim šta...

VI
vitaszorcms
10:18 08.04.2010.

Zabava za bitange i vucibatine !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije