Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zasitili se ljubavi

Maja Lena nakon četiri i pol godine prekinula s dečkom boksačem

maja (1)
Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/3
Autori: gm, mh/24 sata
23.09.2011.
u 19:00

– Došlo je do zasićenja, ali ostali smo prijateljii – tvrdi studentica novinarstva. Dodala je da joj je trenutačno fakultet najvažniji, a prekid će preboljeti uz prijateljice s kojima svaku večer izlazi.

– Ona je super djevojka. Napeta mi je i, da sam imao priliku, možda bih nešto i napravio – rekao je Nikola Maurović (21). Kako doznajemo, bivši stanar Big Brotherove kuće navodno je glavni krivac za prekid veze Maje Lene Lopatny (20) i boksača Alena Maksimovića (21). U vezi su bili četiri i pol godine. Kći glumice Mije Begović (49) tvrdi da nisu prekinuli zbog treće osobe.

– Istina je da Maks i ja više nismo zajedno. Došlo je do zasićenja, ali ostali smo prijatelji. Nikolu znam površno i nismo u vezi – tvrdi studentica novinarstva. Dodala je da joj je trenutačno fakultet najvažniji, a prekid će preboljeti uz prijateljice s kojima svaku večer izlazi.

– Uzeli smo pauzu. Volimo se i pomirit ćemo se – kaže njezin bivši dečko Alen.

Komentara 14

TM
trade_mark
21:40 01.10.2011.

kako si loša...

Avatar gadogadni
gadogadni
20:18 23.09.2011.

jeeeeej, večernji prati i kćeri naših celebsa. jeeeej

DE
deus ex machina
08:44 24.09.2011.

Ti Boksa! A kaj će sad konsternirana nacija !!!???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije