Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suosjećajna:

Maja Lena: Mami je sad teško, ali zna da može računati na mene

maja lena
Igor Kralj/Pixsell
07.07.2010.
u 21:23

Javno glumičino priznanje o rastavi Maju Lenu zateklo je na moru, gdje je jučer iščekivala rezultate upisa na fakultet.

– Ne bih htjela davati izjave o svojoj majci jer njoj je sada teško. Mama prolazi vrlo teške trenutke zbog razvoda. Uvijek sam bila uz nju i jasno da sam joj i sada najveća podrška, uvijek može računati na mene – rekla nam je 18-godišnja kći zagrebačke glumice Mije Begović koja se poslije šest godina braka rastaje od poduzetnika Željka Žnidarića. Javno glumičino priznanje o rastavi Maju Lenu zateklo je na moru, gdje je jučer iščekivala rezultate upisa na fakultet.

– Prijavila sam se na deset fakulteta, ne znam koji će biti ishod. Bila bih sretna kad bih upala na Fakultet političkih znanosti. Tu je i Akademija dramskih umjetnosti, no prijamni su ondje tek na jesen. Ne znam gdje ću se uspjeti upisati – bila je iskrena Maja Lena Lopatny za čiji je tinejdžerski bunt njezina majka uvijek imala razumijevanja te je podržavala u mnogim njezinim odlukama.

– Popustljiva sam, ali znam biti i zahtjevna. Smatram da je disciplina važna. Moja je mama bila jako zahtjevna, a ja nisam takva, dajem mnogo ljubavi. Neću nikad reći “moraš”, nego “što ti želiš”, “bilo bi lijepo....” Svojoj sam Leni pokušala usaditi, a vrijeme će pokazati jesam li u tome uspjela, disciplinu i radne navike – izjavila je prije nekoliko dana 47-godišnja Mia u razgovoru za bosanskohercegovačke neovisne novine. Dodala je da joj je jako žao što nije imala još djece jer su ona nešto najbolje što se ženi može dogoditi.

Ključne riječi

Komentara 10

SC
scary
10:49 08.07.2010.

koji kukavičluk, Dafa. zašto se ti na svoj komentar nisi htjela potpisati imenom i prezimenom, nego pišeš anonimno? što je, skužila si da će biti javno pa se nisi htjela brukati? :D a baš bi rado pljuckala po drugim ljudimama i prozivala ih, ovako iz sigurnosti licemjerja :)

FE
Felicijen
21:27 07.07.2010.

Zlato mamino pametno! Kako li će tek mami biti lakše kad njeno zlato završi deset fakulteta! Ima li ih uopće deset?!

SC
scary
22:27 08.07.2010.

@Felicijen - hvala :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije