Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJETKO JE U JAVNOSTI

Maja Lena Lopatny otvoreno o odnosu s ocem i majkom, ali i medijima: 'Bilo je tužnih trenutaka'

Maja Lena Lopatny
Foto: Instagram
1/13
12.04.2022.
u 19:47

- Naravno da se ne može poreći utjecaj medijske okoline na moje odrastanje. Iz takve okoline se nose brojna iskustva koja, ako ih ne promišljamo mogu dovesti do prilično iskrivljene slike što je stvarnost, a što je fikcija i projekcija - kazala je Lopatny

Kći glumice Mije Begović i bivšeg vaterpolista Ronalda Lopatnyja, Maja Lena Lopatny (31) završila je novinarstvo, a posljednjih godina okrenula se turizmu i nismo je toliko viđali u javnosti. Mediji su se od rođenja zanimali za njen privatni život, a za Story je ispričala kako se nosila s time.

- Naravno da se ne može poreći utjecaj medijske okoline na moje odrastanje. Iz takve okoline se nose brojna iskustva koja, ako ih ne promišljamo mogu dovesti do prilično iskrivljene slike što je stvarnost, a što je fikcija i projekcija. Iskustvo medijske prisutnosti (kao i ovaj intervju) predstavljaju me u oku javnosti kroz jednu prizmu, ali istovremeno cijelo vrijeme postojim privatna i poslovna ja koja nije vidljiva javnosti. Sjećanja iz djetinjstva su topla, vedra i bezbrižna te naravno ima i tužnih trenutaka koje kako kroz život postajemo iskusniji i mudriji počinjemo vidjeti kao značajne prekretnice - kazala je Maja Lena kojoj gode usporedbe s mamom.

- U šali znam reći da idem u mamin ormar u šoping, ali vrlo sam sretna što se taj 'ormar' proširio na pregled životnih iskustva dvije žene. Kako ljepota proizlazi iz nutrine tako s majkom više prolazim kroz garderobu koju nosimo duboko u sebi i sretna sam što mogu s njom dijeliti, primati i promatrati što je žena danas i kakvu sliku o sebi daje. Garderoba je tu tek vanjska obloga - rekla je Lopatny i progovorila i o svom odnosu s tatom.

- Iznimno sam vezana za tatu koji mi je uz mamu najveća životna snaga, oslonac, podrška te životni uzor. Tata mi je prenio odraz ispravnih životnih vrijednosti te zahvaljujućim tome danas mogu koristiti njegovo i majčino iskustvo u građenju svoje životne priče. Zbog toga, koristim svaki trenutak koji mi je dan u njegovoj punini - rekla je Maja Lena Lopatny.

VIDEO: Maja Šuput javila se nakon 'incidenta s haljinom' 

 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
22:56 12.04.2022.

Njeguj odnos sa ocem, jer to je za ženske najbitnije. U protivnom se može razviti Elektrin kompleks, a to znači uporno upucavanje muškarcima koji su u vezi ili onima koji posvećuju pažnju drugim ženskama. Takve iskompleksirane žene uopće ne vole muškarce, nego im je bitnije da ih preotmu ženama kojima zavide, kao što su u djetinjstvu zavidile svojoj majci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije