Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vesela pjesma

Magazin ima novi vrući spot. Pogledajte!

magazin
Foto: Screenshot
1/2
23.10.2015.
u 14:13

Vesela pjesma, bržeg ritma očito leži sve atraktivnijoj Andrei Šušnjari koja se u tekstu pjesme itekako pronalazi

Grupa Magazin predstavila je novi singl i video spot „Maskara“. Vesela pjesma, bržeg ritma očito leži sve atraktivnijoj Andrei Šušnjari koja se u tekstu pjesme itekako pronalazi. 

– Iza mene je dosta neprospavanih noći jer gaže nerijetko počnu iza ponoći zbog čega često dočekam jutro s maskarom od jučer – rekla je Andrea

Redatelj spota Vojan Koceić za spot je angažirao dvojicu bivših mistera turizma, Mateja Cvitanovića i Ivicu Prižmića, a iako je cijeli spot zbog stasitih Splićana erotski nabijen, sve je snimljeno u granicama normale. 

Andrea Šušnjara je u grupu Magazin došla 2010. godine, a pjesme nastale od tog perioda do danas objavljene su na aktualnom albumu "Mislim pozitivno!". Planirano plasiranje hitova na tržište i autorski rad Vjekoslave i Tončija Huljića, grupu Magazin čine već dugi niz godina najpopularnijom zabavnom grupom na ovim prostorima. 

>>Mejaši i Andrea Šušnjara: Mi smo dobitna kombinacija

>>Mala Andrea više nije djevojčica, odrasla je u pravu zavodnicu

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
18:19 24.10.2015.

Samo jos jedan narodnjak....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije