Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUOBIČAJENO

Madonni obožavatelj provalio u vilu i ukrao limenku pića

madonna
pixsell
04.08.2011.
u 20:20

Iako Madonnina vila vrijedi više od 10 milijuna funti, opsesivni je obožavatelj iz nje odnio samo limenku energetskog pića.

Kraljica popa ovih se dana suočila s neobičnim obožavateljem. Još uvijek se ne zna koji je razlog natjerao tridesetogodišnjeg Grzegorza Matloka da provali u Madonninu vilu i ukrade – limenku energetskog pića.

Obožavatelj je optužen za provaljivanje u 10 milijuna funti vrijednu vilu s deset spavaćih soba i krađu limenke energetskog pića. Sud ga je saslušao, a Matlok je objasnio kako je ušao u vilu. Užetom se popeo na balkon te provalio kroz prozor.

Grzegorz Matlok bio je uhićen još 12. ožujka ove godine, nakon što je napao Madonnina tjelohranitelja u blizini njezine vile. Izvor iz policije u to je vrijeme izjavio kako bi zvijezde morale biti na oprezu jer svakakvi pojedinci imaju sve više uspjeha u pokušajima da ugroze privatnost svojih idola.

Matlok, koji se izjasnio da nije kriv po tri točke optužnice za provalu, jučer je zadržan u pritvoru, a suđenje je na rasporedu 12. rujna.
Na sreću, Madonna je u vrijeme provale bila u Americi sa svojom djecom. Međutim, s obzirom na njezinu humanost i velikodušnost, da je obožavatelj pokucao na vrata i zatražio limenku pića, zasigurno bi mu je rado dala.

Ključne riječi

Komentara 2

21
21Century
23:29 04.08.2011.

Međutim, s obzirom na njezinu humanost i velikodušnost, da je obožavatelj pokucao na vrata i zatražio limenku pića, zasigurno bi mu je rado dala.______________ :))

OR
ordinaryhandsome
02:31 05.08.2011.

Čovjek se umorio od penjanja na balkon pa mu je zatrebalo \"energije\" kad se popeo niš čudno haha:P

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije