Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije se nadala

Madonna ušutkala Eltona, odnijela nagradu za najbolju pjesmu

madonna
Foto: reuters
1/3
16.01.2012.
u 12:03

– Nema j... šanse da Madonna pobijedi večeras – izjavio je Elton John kad su ga pitali tko će dobiti Zlatni globus za najbolju pjesmu.

Malo se tko tome nadao, ponajmanje Elton John, ali u utrci za najbolju pjesmu na dodjeli Zlatnih globusa Madonna je otišla kući kao pobjednica. Naime, oboje glazbenika uz Mary J. Blige nominirano je u kategoriji za najbolju originalnu pjesmu: Madona za ''Masterpiece'' u svom filmu ''W.E'', a Elton John za pjesmu ''Gnomeo i Juliet'' u istoimenom filmu.

Kad su ga na crvenom tepihu novinari pitali tko bi mogao biti pobjednik, Elton je bez zadrške izjavio:

– Mary J. Blige mogla bi pobijediti, Madonna nema j... šanse večeras – izjavio je Elton. Kad su ga novinari upozorili da su to teške riječi, hladno je odgovorio da su to za njega prave riječi. Madonna je pritom ostala suzdržana poručujući slavnom Britancu:

– Neka onaj pravi pobijedi!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije