Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mušićava zvijezda

Madonna svojim zahtjevima izludila osoblje hotela u Berlinu

madonna
pixsell
23.02.2011.
u 09:58

Pjevačica je zahtijevala da se soba u kojoj će spavati potpuno preuredi i opremi novim namještajem, što je stajalo 15 tisuća dolara

Nakon Madonnina posjeta osoblje jednog berlinskog hotela napokon je odahnulo i poželjelo da se slavna pjevačica više ne vrati. Naime, Madonna je u berlinskom Soho hotelu rezervirala sobu za sebe i svog novog mlađahnog dečka Brahiam Zaibata, ali prije nego što je u njoj prespavala zahtijevala je da se soba potpuno renovira. Madonna ne voli spavati u hotelskim krevetima pa je zamolila upravu da cijelu sobu opremi novim namještajem, jastucima i posebnom posteljinom. Hotel joj je trebao osigurati i 50 boca kabala vode za nju i osoblje.

Kad se napokon pojavila u hotelu, njeno osiguranje tražilo je da se u dijelu hotela gdje pjevačica boravi zabrani dolazak drugih gostiju.

- Nikad prije nismo imali toliko suludih zahtjeva, izjavilo je osoblje hotela otkrivši da je pjevačica u sobi čije je renoviranje stajalo 15 tisuća dolara boravila tek nekoliko sati jer se iz noćnog života s novim odabranikom vratila tek u četiri ujutro.

Ključne riječi

Komentara 9

OB
-obrisani-
10:51 23.02.2011.

Ako plati, može i to.

SA
sandrina
12:04 23.02.2011.

Tipična izlobotomirana američka pjevačka zvijezda koja misli da se svijet vrti oko nje, njene osušene stražnjice, žilavih ruku i naboranih zapešća, poderanih mrežastih čarapa,osrednjih glasnica koje proizvode meketav glas na kojem je bezvezna \"talijankica\" Ciccone ostvarila american dream.....i sad je razmaženo derle od 5 banki s mladim fakerom ispod ruke kao psićem

LI
liliZG
10:24 23.02.2011.

Pa nadam se da su joj to sve debelo naplatili................................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije