Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraljica opet šokira

Madonna pokazivala stražnjicu na partiju, a Lourdes se crvenjela

madonna (1)
Foto: Pixsell
1/8
28.02.2011.
u 20:43

Dok je njezina slavna majka uživala u blicevima fotoaparata, Lourdes ju je navodno molila: "Mama, zar baš moraš?! Obećala si mi da ćeš se ponašati kao odrasla osoba!"

To je najgora noćna mora svake 14-godišnjakinje: dobiti pozivnicu za najbolji party u gradu i onda se crvenjeti jer se njezina mama koja je prati odjenula potpuno neprimjereno za svoje godine, i što je najgore, cijelome svijetu izloži svoju stražnjicu.

A upravo se to dogodilo Madonninoj kćeri Lourdes koja se sinoć crvenjela od neugodnosti na crvenom tepihu Oscarovog after partija Vanity Faira u Los Angelesu, piše britanski Daily Mail.

Iako već u 53. godini, kraljica popa odjenula je vrlo izazovnu kombinaciju mrežastih čarapa i čipke te je spremno pozirala fotografima koji su željeli uhvatiti njenu razgolićenu stražnjicu.

Dok je njezina slavna majka uživala u blicevima fotoaparata, Lourdes ju je navodno molila: "Mama, zar baš moraš?! Obećala si mi da ćeš se ponašati kao odrasla osoba!"

Za razliku od mame, Lourdes je odabrala kreaciju primjereniju za svoje godine: mini haljinu zanimljivog printa iz kolekcije Material Girl koju je Madonna prošle godine pokrenula sa svojom kćeri .

 

Ključne riječi

Komentara 5

QE
qebeklija
01:41 01.03.2011.

stace stara fuksa jedino sto joj je ostalo da pokaze cel dupe .koga ta fuksa jos zanima.niti glasa niti stasa.

LB
light_blue
22:28 28.02.2011.

bolesno, sto kreacija, sto cinjenica da dijete drzi za ruku!

OB
-obrisani-
22:37 28.02.2011.

Mala se ponosi sa svojom majkom, a vi pisete gluposti up the wazooooo! Hot pants ce biti hit ljeta, a vi umrite od ljubomore i srama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije