Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nemirna kraljica popa

Madonna piše scenarij za film dok je susjeda tuži zbog buke

madonna
Pixsell
18.10.2009.
u 18:30

Svestrana Madonna nije zapostavila ni glazbu, već se u njenom studiju svira punom parom – zbog čega si je natovarila i tužbu susjede na vrat.

Pop kraljica Madonna (51) odlučila je svoje bogato ljubavno iskustvo pretočiti u film. Multitalentiranost koja varira od pjevanja, plesanja i skladanja do glume protegla je i na pisanje pa je napisala scenarij za ljubavnu priču kojoj je nadahnuta emocijama dala radni naslov "Mi".

Trenutačno traži zainteresirane ulagače koji će njeno djelo dovesti u kina, a počela je razmišljati i o tome kojim glumcima da pošalje ponude za uloge u njezinom filmu. No, ni glazbu svestrana Madonna nije zapostavila, već se u njenom studiju svira punom parom – zbog čega si je natovarila i tužbu susjede na vrat.

Naime, pjevačica je dio svojeg doma pokraj Central parka u New Yorku pretvorila u studio pa ju je nesretna Karen Georgea, koja ima tu 'sreću' da s Madonninim studijem dijeli zid kuće, tužila zbog nesnosne buke. U tužbi podnesenoj u petak na Manhattanu stoji – da Madonna i njezini stalni gosti sviranjem i plesom proizvode zvukove visokih decibela od kojih vibriraju cijevi i zidovi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije