Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaboravili na račun

Madonna ostala dužna 9300 kn za votku koju je popila s društvom

madonna
Pixsell
20.06.2012.
u 21:15

Pjevačica se nakon snimanja spota za pjesmu "Turn up radio" u Firenci zabavljala s društvom i iz hotelskog bara otišla, a da nije platila račun

Pop-kraljica Madonna u Firenci je snimala spot za pjesmu \"Turn up radio\" i zbog snimanja je napravila prometni kaos u gradu. Kako voli biti u centru pažnje, uživala je dok su joj iz automobila i s motora vozači trubili, a ona im je mahala u svojoj oskudnoj odjeći.

Nakon snimanja spota s društvom se nastavila zabavljati u baru hotela u kojem je odsjela. Društvo je ispijalo votku čija je cijena jedne boce oko 1900 kuna, račun je na kraju večeri iznosio 9300 kuna, no nitko ga nije platio.

– Nečuveno je da piješ cijelu noć i onda ne platiš račun – izjavio je jedan od zaposlenika hotela.

Ključne riječi

Komentara 4

DO
doktorica
08:54 21.06.2012.

kako joj je krenulo i ona će u Srbiju ........

OB
-obrisani-
09:25 21.06.2012.

Nisam znao da se u Italiji plaća u kunama!!!!

Avatar messerschmidt
messerschmidt
09:45 21.06.2012.

A možda je skužila da su joj pretočili segestikinu trojku ili badelov vigor u skupu flašu pa odbila platiti? A sigurno je.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije