Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraljica popa ipak misli ozbiljno

Madonna kupuje Jesusu Luzu stan vrijedan gotovo dva milijuna funti

Madonna i Jesus
09.10.2009.
u 13:56

Madonna je odlučila kupiti stan vrijedan gotovo dva milijuna funti ili nešto više od 13 milijuna kuna u svojem susjedstvu u New Yorku, a glasit će na Jesusa bez obzira što će ga u cijelosti platiti pop-kraljica.

Madonnina "igračka-ljubavnik", kako brojni tabloidi zovu njezina mladog dečka Jesusa Luza, razbjesnio se kada je kraljica popa nedavno izjavila gostujući u emisiji Davida Lettermana "da bi prije da je udari vlak nego da ponovno stupi u brak".

Navodno ga je to naljutilo jer je prijateljima govorio da je njihova veza ozbiljna. Međutim, Madonna mu je brzo pokazala da ozbiljno računa na njega i smirila mu je mlade uzavrele hormone.

Odlučila je kupiti stan vrijedan gotovo dva milijuna funti ili nešto više od 13 milijuna kuna u svojem susjedstvu u New Yorku, a glasit će na Jesusa bez obzira što će ga u cijelosti platiti pop-kraljica.

Madonna, koja je od svojega partnera starija čak 28 godina, smatra da je još rano da se Jesus preseli u njezin stan i počne zajednički život s njezinom djecom. Međutim, želi da joj mladi maneken bude na oku i da je samo nekoliko minuta hoda udaljen od njezina doma.

Madge polako preuzima sve aspekte Jesusova života pa njihova veza u nekim segmentima poprima odnos između roditelja i djeteta. Osim kupnje stana pomogla mu je dobiti i vrijedne ugovore vezane za modne kompanije, a izvori bliski Madonni kažu kako mu je poručila "sada kad si upoznao mene, više nećeš morati misliti na novac".

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar marsicoz
marsicoz
12:27 10.10.2009.

vidim da se madona brine za svoju kćer, za godinu ili dvije Jesus ih bu obje mogel legalno servisirati, a kaj se tiče stana to joj se tak i tak odbija od poreza pa ju ne košta niti penija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije