Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Mama" došla po "sina"

Madonna i Jesus ponovno zajedno

Madonna i Jesus
11.02.2010.
u 14:06

Čini se da najnoviji tretman pomlađivanja Madonni nije pomogao da šarmira Jesusa koji se cijelu noć odnosio hladno prema svojoj bivšoj djevojci.

Svjetski tabloidi raspisali su se da se Madonna zaputila u Brazil kako bi vratila mlađahnog Jesusa Luza u svoj zagrljaj.

Nakon večere pomirenja u restoranu, kraljica popa otišla je sa svojim bivšim dečkom i njegovim prijateljima u klub Circus.

Mladi maneken sjajno se zabavljao na plesnom podiju dok je Madonna poput njegove starije mame sjedila i gledala kako se "djeca" provode.

Čini se da najnoviji tretman pomlađivanja Madonni nije pomogao da šarmira Jesusa koji se cijelu noć odnosio hladno prema svojoj bivšoj djevojci.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
14:44 11.02.2010.

Zanimljivo je kako ljudski sljam voli uzimati imena bezgrijesnih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije