Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvogodišnja ljubav

M. Šurjak i G. Rosso vezu su počeli kad su ga uhitili pijanog?

rosso
24 sata
Autori: ab, tj, ip/24sata
26.10.2011.
u 10:30

Novinarka je navodno bivšeg nogometaša upoznala prije dvije godine kada je Rosso zbog vožnje u pijanom stanju uhićen u Makarskoj.

Kad je upoznala bivšeg nogometaša Giovannija Rossu (38), sportska novinarka bila je cimerica s kolegicom s HTV-a Milom Horvat (30). Mirta Šurjak (30) tad je, prije dvije godine, na zabavi upoznala fatalnog Dalmatinca. Te 2009. Rossu su u pet sati uhitili u Makarskoj jer je vozio pijan. Napuhao je 1,2 promila i odvezli su ga na triježnjenje. Navodno je te večeri tulumario s Mirtom Šurjak, s kojom danas čeka dijete. Kad je s njom prohodao, zatražio je rastavu od supruge Morane. S njom je bio u braku 20 godina i imaju sedmogodišnjeg sina. Iako se nakon završetka nogometne karijere preselio u Izrael, gdje radi kao sportski menadžer, zbog djevojke je stalno dolazio u Hrvatsku. O tome svjedoči i jedina fotografija na kojoj par među posljednjim gostima uživa na proslavi. Rosso je u bijeloj košulji, a Šurjak u crnoj haljini.

Nasmiješeni su te piju bijelo vino i mineralnu vodu. Rosso u Splitu, Mirtinu rodnom gradu, uknjižuje stan, a bivša supruga, s kojom je ostao u dobrim odnosima zbog djeteta, pomaže mu s papirologijom dok je on u Izraelu. Mirta, koja je pet i pol mjeseci trudna i nosi djevojčicu, trenutačno je na bolovanju i s majkom Nadom odmara se u Splitu. Navodno je pogađaju priče kako Rosso, koji slovi za playboya, u Izraelu ima ljubavnicu.

– Ne želim komentirati privatni život – rekla je Mirta. Giovanni je bio nedostupan za komentar.

 

Ključne riječi

Komentara 1

MA
Maxxy
14:21 26.10.2011.

Ljubavnica u Izraelu??? Ma ne bi on, nije on takav!!! :p

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije