Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Što imam dobar život'

M. Streep i 50 Cent držali se za ruke na košarkaškoj utakmici

Meryl Streep 50 Cent
Foto: Instagram
1/4
27.01.2014.
u 21:19

Teško je reći tko je bio više uzbuđen, Meryl, koja se crvenila i smijuljila poput tinejdžerice ili 50 Cent koji je snimio nekoliko zajedničkih fotografija i objavio ih na Instagramu

Dok je većina njegovih kolega uživala na dodjeli Grammyja, reper 50 Cent odlučio je otići na košarkašku utakmicu LA Lakersa i NY Knicksa u Madison Square Gardenu u New Yorku, a čini se kako je tamo stekao novu prijateljicu.

Pokraj njega sjedila je Meryl Streep, koja je na utakmicu stigla sa suprugom Donom Gummerom, no pažnju je većinu vremena posvećivala 50 Centu, s kojim se držala za ruke i izmjenjavala šale.

Teško je reći tko je bio više uzbuđen, Meryl, koja se crvenila i smijuljila poput tinejdžerice ili 50 Cent koji je snimio nekoliko zajedničkih fotografija i objavio ih na Instagramu s potpisom "Čovječe što imam dobar život. LOL".

Na jednom od "selfija" uz 50 Centa i Meryl Streep pozirao je košarkaš Lakera Kobe Bryant, a svi zajedno su napravili pravu repersku pozu samo za ovu priliku.

>>Meryl Streep za novu ulogu pripremala se opijajući se i pušeći

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije