Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
energičan nastup

Lydon i bend u Tvornici potvrdili studijsku formu

lydon (1)
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/5
13.06.2013.
u 00:12

Lydon polako ide prema 60. godini života, ali je pun živosti i energije, tako da energična i oštra mješavina punka, popa, hard rocka i psihodelije nije gubila snagu.

Ono što je posljednji album “This Is P.i.L“ pokazao o studijskoj formi Johna Lydona i njegovoga benda Public Image Ltd., u srijedu se u zagrebačkoj Tvornici kulture potvrdilo i na pozornici – bend je u vrlo dobrom izdanju.

Lydon polako ide prema 60. godini života, ali je pun živosti i energije, tako da energična i oštra mješavina punka, popa, hard rocka i psihodelije nije gubila snagu od uvodnih taktova koji su odmah moćno naznačili ekscentričnu večer pa do samog kraja. Nove pjesme odlično pristaju uz stare hitove “This Is Not Love Song“, “Rise“ i hipnotičke bisere s početka karijere “Memories“, “Swan lake” i “Albatross“, a posebno valja istaknuti živu verziju fantastičnog ska-dub singla “One Drop“.

Žalosno je jedino da ovakve legende ne mogu do kraja rasprodati Tvornicu i da publika reakcijama ipak zaostaje za kvalitetom benda.

>>Johnny Rotten: Mogu li se ponositi nagradom Porin?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije