Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav na daljinu

Luka Tomaš posjetio djevojku: Franka se dobro snašla u Americi

franka
Žarko Bašić/Pixsell
14.10.2011.
u 20:24

- Fora je taj Berklee. To je studentski grad, na svakom je komadu pločnika hrpa mladih. Družio sam se s ljudima, našao se s prijateljima. Super je - kazao je mladi pjevač ostavivši mogućnost da i on ode na školovanje sljedeće godine.

Pjevač grupe Kino klub, Luka Tomaš, vratio se s putovanja u Ameriku gdje je posjetio svoju djevojku Franku Batelić koja je prije nekoliko mjeseci otišla studirati na američko sveučilište Berklee. Iako o privatnom životu ne govori, sinoć je ipak nešto otkrio u "Glazbenom showu Dalibora Petka".

- Franka se snašla dobro. Fora je taj Berklee. To je studentski grad, na svakom je komadu pločnika hrpa mladih. Družio sam se s ljudima, našao se s prijateljima. Super je - kazao je mladi pjevač ostavivši mogućnost da i on ode na školovanje sljedeće godine.

- Zašto ne - komentirao je. Luka se pojavio kao gost grupi Sane, s kojim se privatno druže članovi Kino kluba, a uoči koncerta u Močvari gdje su nastupali kao predgrupa bandu The Get Up Kids.

Komentara 2

DE
delpjero
00:01 15.10.2011.

gle kako je napisao ime studija....jaooooooooooooooo, i to vise puta

ST
stomugromova
10:47 15.10.2011.

15.10.2011. u 00:01h delpjero je napisao/la: gle kako je napisao ime studija....jaooooooooooooooo, i to vise puta ********************************** Jaoooooooooooooooo,malo si se prešao i to više puta ! Nije to University of California,Berkeley !!! To je Berklee College of Music,Boston ! Capisci ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije