Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILKMONEY

Luka Rajić mlađi se na Instagramu radosno razbacuje novcem

Luka Rajić
Foto: Instagram
1/4
11.01.2017.
u 16:50

Svoje fotografije mlađi Rajić objavljuje uz prigodni hashtag #milkmoney, što je u američkom slengu džeparac, no isto tako je to i aluzija na veliko bogatstvo koje je njegov otac zaradio prodajom Dukata francuskom Lactalisu.

Luka Rajić mlađi (19), sin poznatog poduzetnika s kojim dijeli ime i prezime na svom Instagram profilu često se hvali bogatstvom kojim očigledno ne oskudijeva. Na fotografijama pozira se polijeva Dom Perignonom, pozira sa zlatnim Rolexom,  objavljuje i selfieje snimljene u privatnim zrakoplovima, tu su i fotke ljenčarenja u bazenu...

Nedavno je tako objavio i video kako baca novčanice od 1000 kuna, uz opis "Countin my blessings (brojim svoja bogatstva)".

Puno negativnih komentara

Svoje fotografije mlađi Rajić objavljuje uz prigodni hashtag #milkmoney, što je u američkom slengu džeparac, no isto tako je to i aluzija na veliko bogatstvo koje je njegov otac zaradio prodajom Dukata francuskom Lactalisu. Rajić je te 2007. postao bogatiji za 280 milijuna eura.

Ipak, Lukini pratitelji nisu bili oduševljeni njegovim videom, pa su ga obasuli negativnim komentarima.

alosno je što živiš u uvjerenju da si blagoslovljen zbog tog papira u svojim rukama - jedan je od blažih komentara.

 

 

countin my blessings 🤑#blessed

A video posted by Luka Rajic (@lukarajicjr) on

>>Nedjeljni Večernji donosi: Kako žive djeca hrvatskih tajkuna!

Ključne riječi

Komentara 14

GI
Gips
17:48 11.01.2017.

Dabogda imo pa nemo

IJ
ijatebi
07:15 12.01.2017.

Nije to milk money to je blood money dječko moj.Dok su dečki tvojih godina odlazili da stanu pred tenkove bez opreme i naoružanja koje bi nekima spasilo život tvoj tata je privatizirao kao vozač kamiona jedan Dukat. I naravno da je to radio u kompi jer da nije vać bi ga davno pitali i priveli.Ali to je Hrvatska.Nečiji sinovi leže pod zastavom ili masiraju ujutro i naveče batrljke izgubljenih udova.Majke kopaju po kontejnerima tražeći "bogatstvo " od 50 lipa.A ti i takvi poput tebe mašete buntovima krvavog novca,tuđeg novca uz osmjeh hijene. Samo zapamti jednu bosansku-"ničija nije do zore gorila"

DU
Deleted user
18:11 11.01.2017.

Haha nažalost ti "starčevići" ne mogu popuniti tu prazninu iza očiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije