Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stravičan čin

Luka Nižetić ogorčen: 'Zemlja snova ponovno u punom sjaju. Dokle više? Bravo stoko!'

Luka Nižetić
Foto: Instagram/Luka Nižetić
1/6
28.05.2020.
u 16:55

Ogorčen stravičnim činom Luka je na društvenim mrežama objavio fotografiju nesretnog događaja i upozorio na još uvijek gorući problem u Americi .

Proteklih dana svijet je šokirala snimka brutalnog usmrćivanja Georgea Floyda u Minneapolisu.Floyd preminuo nakon što mu je policajac Derek Chauvin držao koljeno na vratu gotovo pet minuta jer se, kako tvrdi, opirao uhićenju.

Luka Nižetić
1/6

- Molim vas, nemojte me ubiti, ne mogu disati - zavapio je Floyd, a potom i izdahnuo. Ubrzo je stigla i hitna pomoć, no Georgeu nije bilo spasa. Sve se odvilo pred očima brojnih prolaznika koji su upozoravali policiju da osumnjičeniku nije dobro. Floydova smrt šokirala je svijet, a na nju se osvrnuo i pjevač Luka Nižetić. Ogorčen stravičnim činom Luka je na društvenim mrežama objavio fotografiju nesretnog događaja i upozorio na još uvijek gorući problem u Americi - rasizam.

- Amerika, obećana Zemlja snova ponovno u svom punom sjaju! Bravo stoko! Dokle? - zapitao se Luka.

Foto: Instagram screenshot

'Grozno', 'Prestrašno', 'Strahota', neki su od komentara ispod objave. Svoju tugu zbog nesretnog događaja izrazile su i Lana Jurčević koja je ostavila nekoliko tužnih smajlića, ali i Ivana Kindl.

- Stravično. Krvožedni divljaci bili i ostali. Sramota, ljudska vrsta je zaista pogrešna... - napisala je Kindl.

 

Ključne riječi

Komentara 27

DU
Deleted user
18:28 28.05.2020.

Ovog poznatog pjevaca uhvatila zelja da se javi,mozda ce udrugu ili stanku osnovati.

KE
keckin37
17:25 28.05.2020.

Nama stalno prebacuju da smo rasisti, a pogledajte to. Sta bi bilo da je ovako jedan Srbin umro od Hrvatske policije.

PJ
pjole
20:09 28.05.2020.

ko njemu drma kavez?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije