Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kazališne daske

Luka Nižetić glumi dečka Ani Vilenici u kazališnoj predstavi

Luka Nižetić
Anto Magzan/Pixsell
10.05.2010.
u 19:12

Glavna uloga u predstavi "Aladin i čarobna svjetiljka" kazališta "Scena Gorica" pripala je splitskom pjevaču, a roditelje mu glume Ana Karić i Boris Buzančić.

Splitski pjevač Luka Nižetić odlučio se okušati u glumačkim vodama i zato je sa zadovoljstvom prihvatio poziv Senke Bulić da u kazalištu "Scena Gorica" u Velikoj Gorici nastupi u predstavi "Aladin i čarobna svjetiljka".

Iako su mu ovo prvi glumački koraci, Luka je odmah na kazališne daske zakoračio velikim koracima jer je prihvatio glavnu ulogu u predstavi. Legende hrvatskog glumišta Ana Karić i Boris Buzančić utjelovit će njegove roditelje, dok će zvijezda sapunice "Dolina sunca" glumiti Lukinu djevojku Elemedinu. Režiju potpisuje Matko Brljević, a tekst Enes Kišević.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije