Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjećate li se nje?

Luka je u 'Braku na prvu' rekao da mu je nudila seks, a nakon showa potpuno je promijenila izgled

Foto: RTL
1/8
13.08.2023.
u 16:30

Prije tjedan dana javila se iz Virovitice, gdje je pozirala u ružičastoj telefonskoj govornici, te pokazala tetovažu na nozi. Isto tako je pokazala i kako se odmara na moru, a objavila je i sliku na kojoj je u badiću i njena figura izgleda savršeno. Što je vidljivo na fotkama jest da je odustala od bijeloplave kose koju je njegovala dok je bila u showu, te danas nosi svoj prirodnu boju prošaranu pramenovima.

Zagrepčanka Nadia Amić, bivša kandidatkinja showa ''Brak na prvu'' nije svaki dan aktivna na društvenim mrežama, no kada nešto objavi, podigne mnogo prašine.

Amić nije otkrila je li pronašla novu ljubav poslije 'Braka na prvu', a čini se i da se odlučila i povući iz javnosti. Prije tjedan dana javila se iz Virovitice, gdje je pozirala u ružičastoj telefonskoj govornici, te pokazala tetovažu na nozi.

 

Isto tako je pokazala i kako se odmara na moru, a objavila je i sliku na kojoj je u badiću i njena figura izgleda savršeno.

 

Što je vidljivo na fotkama jest da je odustala od bijeloplave kose koju je njegovala dok je bila u showu, te danas nosi svoju prirodnu boju prošaranu pramenovima. Ako je suditi po društvenim mrežama, najviše vremena provodi sa svojim sinom Leonardom od kojeg se ne odvaja. 

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo,Luka Budak, s kojim su je eksperti spojili u prvoj sezoni showa 'brak na prvu', otkrio je u jednoj epizodi i sočne detalje iz njihovog odnosa te je ispričao što se među njima dogodilo nakon jednog tuluma. - Ne želim seks, nit' će biti seksa, ni ispred kamere ni iza kamere - rekla je Amić ranije odlučno. - A kad si ti meni rekla kod Lidije i Alena da se želiš seksati sa mnom i da si zaljubljena - podsjetio je Luka Nadiju, a ona je kasnije rekla kako je ona na to i zaboravila.
Između Nadie i Luke frcale su iskrice već na vjenčanju, a on je rekao da je zaljubljen. Njihov odnos imao je uspona i padova, no na kraju nisu završili zajedno. 

"Smatram da me me ni u jednom trenutku nije umanjivao, kao ni ja njega. Koliko god smo bili različiti, mi smo se nadopunjivali. Tempo, način na koji ja funkcioniram i živim. Ne bih htjela zapostavljati Luku. Treba mu pažnje, a ja živim sto na sat", rekla je Amić jednom prilikom. 

VIDEO Ella nije jedina: Ovi slavni parovi rekli su zbogom svojim brakovima u 2023. godini

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije