Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
emotivne poruke

Luka i Ingrid slave: 'Krećemo, naljepša moja', čestitke samo pristižu

Zagreb: Ingrid Divković i Luka Budak u šetnji gradom
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/8
04.09.2020.
u 22:15

Luka i Ingrid zaljubili su se nakon showa, a to nitko nije očekivao budući da je on bio kandidat, a ona ekspertica koja ga je spajala s drugom.

Bivši natjecatelj showa Brak na prvu Luka Budak proslavio je 30. rođendan, a tim povodom objavio je romantične fotografije s djevojkom Ingrid Divković, koju je upoznao u showu, te joj napisao poruku.

"Trideset okretaja oko sunca mi je trebalo da spoznam ljubav. Da znam što je živjeti i voljeti. Letu štuke su pjevali o mjestu za dvoje, sada znam na što su mislili. Ovo putovanje na koje smo krenuli ne mogu zamisliti bez tebe. Od ozbiljnih trenutaka pa do šale, sve s tobom mogu (druga slika ima posebnu priču). Nadam se da si spremna jer tek smo krenuli, stoga udobno se smjesti jer krećemo najljepša moja. Obzor je prekrasan, kao i ti", napisao je Luka, a ona se također oglasila na svom profilu i čestitala mu rođendan.

Foto: FIBA/Screenshot

"Na današnji dan, prije točno trideset godina rodio si se TI, ali vjeruj mi, onoga dana kada sam osjetila koliko je u tebi ljubavi za mene, rodila sam se i ja. Sretan ti rođendan vuče moj. S tobom mi je život i tišina i glasni orkestar, i zora i nježni suton, i pozornica i prazni backstage, i divljina i topli dom. Kuješ moje zvijezde u naše najsjajnije nebo, a da ni ne znaš. Moj si daimonion", poručila mu je Ingrid.

Foto: FIBA/Screenshot

Pratitelji su im ispod fotki ostavljali brojne čestitke i komplimente. 

Podsjećamo, Luka i Ingrid zaljubili su se nakon showa, a to nitko nije očekivao budući da je on bio kandidat, a ona ekspertica koja ga je spajala s drugom. U lipnju je Ingrid otkrila da se zbog njega seli iz Rijeke u Zagreb.

Komentara 4

DV
david.vizental
00:25 05.09.2020.

30 godina? pa čovjek izgleda kao 50-godišnjak...ispričavam se Luki ali me osupnulo da ima samo 30 godina...nadam se da će tako i ostati i da će u 50-tima isto izgledati :)

KA
Kana
12:11 06.09.2020.

Nek se ljudi vole , šta vas briga, volite se i vi, pa će te biti svi sretni i zadovoljni.

VO
vozdra
08:19 05.09.2020.

Bla-bla-bla...prvo kao ljubav cvijeta, a onda nakon godinu/dvije jedno drugom preko medija nabrajaju mane i propuste, zbog kojih je doslo do rastave. Pljuc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije