Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
26.11. ARENA ZAGREB

Luis Fonsi - dvosatni spektakl latino glazbe predvođene hitom Despacito

Luis Fonsi
Foto: Promo
1/2
20.10.2017.
u 14:45

Prešao 4 milijarde pregleda, Fonsi u zagreb donosi 10 kamiona opreme, Koncert koji će obožavati vaša djeca

26.11.2017, već će nas sve zahvatiti predbožićna groznica, no ono što tog dana nikako ne smijete propustiti, jest veliki koncert najpoznatijeg portorikanca na svijetu - LUISA FONSIJA!

Fonsijev ultra najveći hit na planeti prešao 4 MILIJARDE pregleda i dalje raste..

Fonsi, koji slovi za velikog gurmana kaže da ga posjet Hrvatskoj izuzetno veseli, a dvije najveće želje su mu – vidjeti hrvatsku obalu i isprobati što više hrvatskih jela! Sa time na umu, već se traži kuhar koji će specijalno za Fonsija u vrijeme njegovog posjeta napraviti što više hrvatskih delicija!

Fonsi je poznat kao prizemna i druželjubiva osoba, a rado je viđen gost dječjih festivala, te njegovi nastupi slove kao child friendly koncerti! Tako da, ukoliko ste se premišljali kamo bi s djecom za vrijeme koncerta – nemojte, povedite ih sa sobom ! U Hrvatskoj nema djeteta koje ne zna ovaj utimativni hit i upravo ovaj koncert može biti prvo koncertno iskustvo sa svjetskim izvođačem i top produkcijom.

 

U Hrvatsku dolazi sa raskošnom produkcijom u 10 kamiona. Sama scena je izuzetno „živa“ te obiluje pirotehnikom i varijacijama light showa, koja je usklađena sa scenskim nastupom Fonsija i njegovih atraktivnih latino plesača! Najmanje deset plesača prati Fonsija na ovoj izuzetno uspješnoj svjetskoj Love+Dance turneji koja se proširila na Pariz, Rigu, Amsterdam i druge europske gradove.

Mnogi se pitaju što će na koncertu izvoditi s obzirom na to da ga je samo Despacito proslavio, no Luis Fonsi je u Svojih 20 godina glazbene karijere izdao čak 8 studijskih albuma i na koncertu će, osim zavidne produkcije i plesača, predstaviti svoj sjajni glazbeni opus radi čega je i osvojio Grammyja.

Ulaznice u prodaji po cijeni od 185 kuna na više putem Eventim sustava na linku te na svim prodajnim mjestima Eventima!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije