Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tulum u podšpilju

Ludi provod na Visu: Luka Nižetić na otoku promovirao novi album

luka nižetić (1)
Foto: stjepan tafra
1/4
11.06.2012.
u 10:00

– Ne bih ovu promociju mijenjao ni za što na svijetu. Bilo je baš kako sam zamislio, predivno – rekao je Luka.

Kao da je vrijeme znalo da Luka Nižetić promovira novi spot za singl Jugo, tako je na otoku Visu, a i u cijeloj Dalmaciji protekli vikend zapuhala opaka južina. U Komiži, gdje je Luka danima pripremao promociju albuma “Kad zasvira”, mještani su šuškali o neobičnom događaju, a onda su se u subotu navečer svi spremili za put u srce otoka.

Kao u Fellinijevu filmu

Naime, splitski glazbenik odlučio je prvi put zasvirati nove pjesme u idiličnom Podšpilju, mjestu između Visa i Komiže, gdje je ovim povodom tamošnji Zadružni dom vratio nekadašnju slavu. Komižani, a i ostali mještani otoka Visa, izvukli su najbolja odijela, uredili se i uputili se strmom cestom, uz rub visoke provalije do Podšpilja. Brojni su se mještani, vlasnici restorana, vinari, umjetnici... udružili i za Lukinu promociju pripremili rijetko viđenu gozbu. Komiška pogača, bob s artičokama, kiseli motar, džemovi, razne slastice nudili su se ispred Zadružnog doma, a najveća poslastica čekala ih je na kraju – Lukin koncert. Kao iz Fellinijeva filma u staroj dvorani na pozornici uokvirenoj teškim zastorima pojavio se Luka i već s nekoliko taktova novog singla Jugo osvojio publiku. Dva je sata Luka zabavljao oduševljeno mnoštvo koje je čas plesalo dvokorak, čas kolo, a na trenutke se činilo se da će od skakanja stari pod popustiti pod pritiskom.

– Ne bih ovu promociju mijenjao ni za što na svijetu. Bilo je baš kako sam zamislio, predivno – rekao je Luka.

Sretne cipelice

I njegovi su roditelji, dodao je, na svakom njegovu koncertu, a preksinoć su plesali i zabavljali se. I baš svakome u oči su upale Lukine šljokičaste cipele. – Nabavio sam ih preko interneta, iz Londona, to su moje posebne, sretne cipelice – otkrio je Luka.

Mama Tamara i tata Milo prije nekoliko dana vratili su se iz Španjolske gdje su bili u posjetu njegovoj sestri Petri. Teško je reći jesu li s većim ponosom govorili o Petri koja se na poslijediplomskom u Barceloni odlično snašla ili o Luki koji ih je svojim nastupom ostavio bez teksta i sa suznim očima.

Komentara 3

PE
Pegaz
15:46 11.06.2012.

Ganuti smo i ushićeni ponosom Lukinih roditelja sa suzicama u očima. SADA tek mogu mirno živjeti, kada znam da su ponosni na Lukicu i Petricu.

OB
-obrisani-
21:37 11.06.2012.

A kuži ovog ****** kako se provodi preko leđa HR sirotinje...

OB
-obrisani-
11:01 12.06.2012.

Dal mi može neko reć od čega živi ovaj dotični s obzirom da mu je publika platežno nesposobna jer se tek upisuju u osnovnu školu...a več ako ga neko i pozna da mu kaže neka se primi nekakvog portirskog mjesta jer je očito da ovo što radi više liči na pjev prehlađene koze koja mutira...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije