Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raspjevani par

Ludi provod Dikolores u vrućem ritmu romske glazbe

dolores
Luka Klun/Pixsell
12.04.2010.
u 19:08

Raspoloženi romski bend atmosferu na tulumu doveo je do vrhunca, a jednu je pjesmu posvetio ‘'najozloglašenijem'’ domaćem ljubavnom paru, Dolores i Dikanu, koji na veselom glumačkom slavlju nije skidao osmijeh.

Svoju ulogu tajanstvene sportašice Vanje u sapunici “Najbolje godine”, čija je glumačka ekipa preksinoć u zagrebačkom klubu Gallery slavila završetak višemjesečnog snimanja, u zavodljivom ritmu romske glazbe zapečatila je šibenska glumica Dolores Lambaša. Besprijekorno dotjerana glumica u društvu svog životnog partnera Josipa Radeljaka Dikana na tulumu se pojavila posljednja, nešto poslije 23 sata. Par se zabavljao sjedeći u jednom od separea, ne obazirući se na prepun plesni podij.

Kad Romi zasviraju

Raspoloženi romski bend koji je posebno očarao beogradsku glumicu Katarinu Radivojević i atmosferu na tulumu doveo do vrhunca jednu je pjesmu posvetio ‘'najozloglašenijem'’ domaćem ljubavnom paru, Dolores i Dikanu, koji na veselom glumačkom slavlju nije skidao osmijeh s lica.

“Uloga za pamćenje”

– Otkad su u moj život ušla dva raspjevana anđela, počelo je vrlo pozitivno razdoblje u kojem svoja nezadovoljstva i nepravilnosti više ne skrivam iza glumačkog poziva. I dalje sam na setu jako koncentrirana, ali čim se kamere ugase, trčim kući. Ovako opuštena s više mira i realnijih prosudbi pristupam poslu i biram prave uloge – rekla nam je Dolores koja je snimanje serijala “Najbolje godine” nazvala nezaboravnim. Lambaša u serijalu glumi posrnulu streličarsku zvijezdu koja se nakon pada na dopinškom testu našla u središtu medijskog skandala te prerušena u muškarca spas od novinara koji je prate u stopu potražila u Dragošju.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar punkufer
punkufer
19:45 13.04.2010.

Sponzor i sponzoruša na narodnjačkom provodu... Super članak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije