Naslovnica Showbiz Estrada

LUCE nam donosi moćnu baladu 'Proći će', najavni singl njezinog nadolazećeg albuma prvijenca!​​​​​​​

Pjesma ‘Proći će’ šesti je singl kojim Luce najavljuje 'Susret'
11. rujna 2018. u 15:35 258 prikaza
Luce
Foto: Luka Nižetić
Pogledajte galeriju 1/3

"'Proći će’ je jedna od onih pjesama koje su dugo "kuhale" u meni, a izašla je na papir odnosno audio recorder u svega nekoliko minuta, naravno usred vožnje, kako to moj um često radi. Volim kad mi istodobno dođe tekst i melodija, pogotovo kad odmah bude zatvorena misao i cjelina kao što je slučaj s 'Proći će'. Pjesma je to o otpuštanju nečega što mi je nekad bilo jako važno, praštanju i prihvaćanju da je baš tako trebalo biti." - o svom novom singlu govori cijenjena mlada kantautorica.

Pjesma ‘Proći će’ šesti je singl kojim Luce najavljuje 'Susret', svoj album prvijenac, koji se u izdanju Menarta očekuje početkom listopada. Nakon toga će uslijediti i njegova koncertna promocija, 19.10. u Velikom pogonu Tvornice kulture. Bit će to Lucin prvi veliki koncert u Zagrebu pa već sad najavljujemo da publika može očekivati večer prave glazbene rapsodije uz nekoliko gostiju iznenađenja.

Luce | Autor : Luka Nižetić Foto: Luka Nižetić

Aranžman i produkciju pjesme, u kojoj ponovno do izražaja dolazi impresivan, moćan i raskošan Lucin vokal, potpisuje Srđan Sekulović Skansi upakiravši je baš onako kako ju je i sama autorica čula u glavi. Iza pratećeg video broja i ovog puta stoji Luka Nižetić, snimivši kadrove na nekoliko mediteranskih lokacija, od otoka Visa do Zadra potrudivši se samim time da vizual dojmljivo prati atmosferu pjesme i njezinu poruku.

‘Proći će’ će vjerujemo postići status još jednog autorskog bisera jedne od vodećih imena hrvatske mlađe kantautorske scene.

'Proći će' gledajte na YouTube kanalu i slušajte na Deezeru.  

Novosti o koncertu pratite na službenom Facebook eventu.  

Ulaznice po cijeni od 60 kuna do 19.9. nabavite na službenim prodajnim mjestima:

Dirty Old Shop | Tratinska 18, Zagreb 
Rockmark | Berislavićeva 13, Zagreb 
Dallas Records | Paromlinska 49/1, Zagreb 
Dallas Music Shop Rijeka | Splitska 2a 
Prodajna mjesta Ticketshopa
Ticketshop.hr

Uber
Usluga prijevoza
Ispovijesti sa stražnjih sjedala: Aplikacija koja nam je spasila glavu