Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potjera

Lovkinja Morana ulovila natjecatelja na pitanju o starosti voznog parka u Hrvatskoj. Biste li vi znali odgovor?

Foto: Screenshot HRT
1/7
17.02.2022.
u 19:16

Ponuđeni odgovori bili su '10 godina', '13 godina' i '16 godina'. Točan odgovor je bio '13 godina' što je Morana znala, a Marin je odgovorio '16 godina' te ga je lovkinja tako ulovila.

U večerašnjem izdanju HRT-ova kviza Potjera svoje znanje odlučili su iskušati natjecatelji Marin, Draženka, Valentino i Josip, a lovkinja je bila Moran Zibar

Igru je otvorio kapetan, turistički vodič Marin koji je u prvoj minuti sve oduševio s osvojenih 31.500 kuna, a na ploči je izabrao višu ponudu od 120.000 kuna. Marin je uspješno koračao po ploči, a neka od pitanja koja su mu postavljena bila su o Hajduku i vezana uz njegovo zanimanje. Kapetan je zapeo na zadnjem pitanju koje je glasilo: 'Koja je prosječna starost osobnih automobila s hrvatskom registracijom?'. Ponuđeni odgovori bili su '10 godina', '13 godina' i '16 godina'. Točan odgovor bio je '13 godina' što je Morana znala, a Marin je odgovorio '16 godina' te ga je lovkinja ulovila.

Foto: Screenshot HRT
Sljedeća je kapetansku palicu preuzela pedagoginja Draženka iz Zlatar Bistrice koja je u prvoj minuti osvojila 10.500 kuna, a na ploči je uzela višu ponudu od 50.000 kuna. Lovkinja je i ovaj put bila uspješna te je ulovila Draženku.

Treći po redu kapetansku palicu je uzeo turistički djelatnik Valentino iz Zagreba. On je u prvoj minuti osvojio 14.000 kuna, a na ploči se odlučio za srednju ponudu te je taj iznos uspješno odnio u završnu potjeru.

Posljednji je pred ploču potjere došao Josip, inženjer brodogradnje iz Rijeke, koji je osvojio jednak iznos kao i njegov kolega iz tima, 14.000 kuna. Taj iznos uspješno je obranio na ploči te prošao u završnu potjeru.

Foto: Screenshot HRT
U završnoj potjeri ekipa je u borbi za 28.000 kuna imala osam točnih odgovora, odnosno 10 koraka prednosti, no Morana ih je ulovila.

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice godine

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije