Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
medika

Lost Theory festival poziva sve na zagrijavanje

Lost Theory festival
Foto: Lost Theory festival
22.05.2014.
u 08:00

Sjajan uvod u Lost Theory festival održava se u klubu Medika ove subote, 24. svibnja.

Sjajan uvod u Lost Theory festival održava se u klubu Medika ove subote, 24. svibnja. Festival obilježava fuzija hi-tech žanrova i alternativne elektronike na dva floora i dvije teme koje su zastupljene i na samom festivalu.

PSYCHEDELIC FLOOR (Klub Attack!)

Različite pravce psytrancea opisati će DJ ZMAYO (Pistolero), koji će vrtiti mračni progressive trance; zatim ACETIC (Tranzistor) radi progressive-forest crossover, nakon njega ZOOLOG (Parvati Records) vrti u forest stilu, a na kraju slijedi PROJEKT KAPLJICA (Tamna Tvar) uz psycore psihodeliju.

DEEP HOUSE TECHNO FLOOR (Chakka's Room)

Otvara DJ-ica MAJAH s dub techno stilom, slijedi DOVLA (Interchill, Flow rec.) u minimal i deep izdanju, u kakvom ste ga mogli čuti na prošlom LOST THEORYJU, te za kraj NOVEM (deep class records) koji će vrtiti mračniju technjavu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije