Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predstavila singl

Lopov u Vanninom životu dobio lik!

Foto: Youtube (screenshot)
1/3
24.06.2014.
u 15:53

Aktualni singl "Lopov" jednog od najljepših glazbenih vokala Vanne, napokon je dobio i pripadajući video spot.

Aktualni singl "Lopov" jednog od najljepših glazbenih vokala Vanne, napokon je dobio i pripadajući video spot.

- Singl "Lopov" i pripadajući video broj, posvećeni su neodoljivim ljudima u našim životima. Ponekad u životu naiđemo na ljude za koje nam se čini da nevjerojatnom lakoćom prolaze kroz život, vrlo jednostavno postignu što žele i lako dobiju što im treba. Je li to naš osobni dojam ili je pak tajna u njihovom urođenom šarmu, ne znam, ali to su ti lopovi o kojima je ova pjesma - o neodoljivim ljudima koji od nas uzmu ono što nismo ni znali da imamo za dati - kazala nam je Vanna.

Najzaslužniji za novi video broj je Andrija Vrdoljak koji je ujedno i redatelj.

- Atmosfera na snimanju spota je bila odlična! Vanna je bila sjajno raspoložena, a posebno sam zahvalan djevojkama koje plešu u spotu i njihovoj voditeljici plesnog studija Escape, Lidiji Iveković, što su svojim dobrim raspoloženjem pridonijele ukupnoj atmosferi spota. Važno je bilo to što se djevojkama na prvo slušanje pjesma jako dopala. Upravo to je bio naš cilj kada smo dogovarali detalje oko spota, da se vedra atmosfera pjesma "Lopov" prenese i u video spot. Na kraju, mislim da nam je to i uspjelo - rekao je Andrija Vrdoljak.

Uz Vannu u spotu snimljenom na više lokacija u Zagrebu i studiju, pojavljuju se i prekrasne plesačice plesnog studia Escape. Za odličan Vannin styling pobrinula se Lea Krpan, za make up zaslužna je Sanja Agić, dok su frizure plesačica i Vanne djelo Dijane Džaje Katić – Frizerski salon Ruža.

Odličan tekst i još bolju glazbu ovoga puta potpisuje sama Vanna, dok je za vrhunski aranžman i produkciju zaslužan Predrag Martinjak P'eggy.

>>Vanna se nakon 16 godina vraća u E.T.!

Ključne riječi

Komentara 2

NA
narod1
18:08 24.06.2014.

Istina, neki ljudi se probijaju bez muke, npr bogatom udajom za uticajne ljude. Pa usprkos tome ne mogu napuniti ni klub a kamoli dvoranu jer narod ne možeš prevariti. Life is great equalizer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije