Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
omiljena

Londonski paparazzi u stopu prate Zrinku Cvitešić

zrinka cvitešić
Autori: iv,
12.04.2013.
u 09:00

Poslije premijere mjuzikla “Once”, Zrinka Cvitešić iz kazališta je izašla u ležernoj odjeći ne očekujući bljeskove fotoaparata

Strane zvijezde naviknute su da ni kavu ne mogu popiti a da ih ne prate fotografi. Malo-pomalo i naša Zrinka Cvitešić morat će se na to priviknuti. Nakon uspješne premijere mjuzikla “Once”, u utorak navečer paparazzi su je u stopu pratili ulicama Londona.

Nije maštala biti zvijezda

Zrinka je iz kazališta na West Endu izašla u pratnji prijateljice Antonije i nije mogla vjerovati da je čeka desetak fotografa. Poslije domjenka na kojem je glumica blistala u bež haljini dizajnerice Matije Vujice, presvukla se u ležerno izdanje, kožne hlače i motorističke čizme, a okupljene fotografe sa smiješkom je pozdravila.

I dva dana nakon velike večeri, u kojoj je Zrinka briljirala na kazališnim daskama uz partnera Engleza Declana Bennetta dojmovi se ne stišavaju. Karlovčanka, koja je na filmskom festivalu u Berlinu 2010. imala nominaciju za najbolju mladu europsku glumicu, oduševila je i Kimberley Walsh koja s Cheryl Cole pjeva u Girls Aloudu.

– Glas joj je topao i divan. Sigurno će imati veliku karijeru – rekla je Kimberley novinama London Evening Standard. Zrinka je istim dnevnim novinama izjavila da nikad nije sanjala da će biti zvijezda West Enda.

Podrška najmilijih

– Kad su me zvali na audiciju, mislila sam da ću dobiti dobro mjesto u publici – izjavila je skromna Cvitešić koju su u London, u kojem živi već nekoliko mjeseci, došli podržati prijatelji Marinko Leš, Matija Vujica, Jakov Sedlar i njegova supruga Almira Osmanović te Zrinkin dečko, glazbenik Hrvoje Rupčić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije