Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevolje s knjigom

Lokin: Sve koji prijete da će mi odrubiti glavu, prijavit ću policiji

dusko lokin
10.06.2010.
u 19:16

Dok je snimao spot za pjesmu "Spiza dalmatinska" s kojom nastupa na Splitu 2010., Duško Lokin otkrio je reakcije na izvatke iz memoara koje je najavio.

Pod velikim sam pritiskom. Nakon što je Večernji list objavio izvatke iz mojih memoara, dobivam takve prijetnje da više gotovo i ne spavam. Neke ću ljude prijaviti policiji jer mi poručuju da će me pronaći bilo gdje i odrubiti glavu budem li pisao o njima – kazao je pjevač Duško Lokin.  

Iako te ljude još ne želi imenovati, Lokin je prije dva mjeseca priznao da će u memoarima ipak progovoriti o druženjima s Gojkom Šuškom, Nikicom Valentićem, Jurom Hrvačićem, Zdravkom Mamićem... Neće, rekao je, izostaviti ni političare koji su profitirali družeći se s ljudima s estradom, kao ni druženja s nogometašima.  

– Prijete mi, no ako ne pišem o njima, o kome ću? – dodaje Lokin, koji prijetnje nije shvatio olako te je nakratko prestao pisati memoare.  

'Spiza dalmatinska'

– Da, nakratko sam prekinuo jer preda mnom su nastupi na Splitskom festivalu, a cijelo mi je ljeto ispunjeno koncertima. Nakon toga ću odlučiti što dalje – govori.  

Splitskom se festivalu posebno raduje jer na njemu s pjesmom “Spiza dalmatinska” te “Serenadom”, koju će pjevati u duetu s Cicom Kranjčarom, ponovno nastupa nakon dugo godina. Boli ga što ga tolike godine nisu pozivali jer, kaže, koliko je Splitski festival etablirao njega kao pjevača, toliko je i on dao festivalu. Žao mu je što Hrvatska turistička zajednica u pjesmi “Spiza dalmatinska” nije prepoznala idealnu priliku za promociju Hrvatske.  

– Nije ni čudno kad gospodin Bajs sigurno nema sluha. Da ga ima, namirisao bi i osjetio pjesmu u kojoj se propagira naša zdrava, dalmatinska hrana. To je “apetitlih” pjesma jer ti otvara apetit i poželiš kušati sve te delicije – govori Lokin. 

Mladen Grdović ne smije bevandu

“Spiza dalmatinska” promovira vrijednosti zdrave hrane. U njoj Lokin nabraja 30 zdravih dalmatinskih jela. Uz Duška, “Spizu dalmatinsku” pjeva i zagorska grupa “Pašticada”. Duško je tako htio povezati sjever i jug, a uvjetovao je pjevačima da ne smiju težiti manje od 120 kilograma. No spot za nju ipak nije snimao u Zadru, nego na Jarunu, u konobi Leut. Što će Zadrani reći na to?  

– Zdravu dalmatinsku hranu voli cijela Hrvatska. Poruka spota je da kvalitetno i ukusno nema granica – kaže Lokin.  

Prijatelja Mladena Grdovića izostavio je iz spota jer se spiza zalijevala bevandom.  

– Nisam u spotu htio ljude s malinovcem, bez bevande, a Mladen to ne smije. Dobro za njega, a mi ćemo naše druženje nadoknaditi uskoro – kaže Duško Lokin.

Ključne riječi

Komentara 11

VI
visio
07:42 11.06.2010.

hahaha! tupeisti svih zemalja, ujedinite se! ma tko bi skinuo glavu, koja držai najjjači tupe u hrvata! digla bi se i kuka i motika na \"atentatora\"! zamilite članak u novinama, \"skinut\" najpoznatiji tupe u hrvata! 2PE RULZ !

Avatar jura-100
jura-100
09:10 11.06.2010.

jako lijepa crna kosica.... baš slatko... živio cianofix

BO
bonsai
19:34 10.06.2010.

dobar friz !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije