Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prinova

Lojzek iz "Ljubavi na selu" i njegova Monika postali su roditelji

Foto: Robert Anić/Pixsell
1/6
10.11.2017.
u 13:10

Alojz Kanceljak nakon sudjelovanja u RTL-ovom showu upoznao je Moniku putem Facebooka, zaljubili su se, počeli živjeti zajedno, a sad si roditelji jedne djevojčice

Alojz Kanceljak koji je svoju srodnu dušu tražio u RTL-ovom showu "Ljubav je na selu",  u showu nije uspio naći ljubav, ali zahvaljujući sudjelovanju u showu primijetila ga je jedan gledateljica.

Naime, Monika mu se javila preko Facebooka, dogovorili su susret i zaljubili se i Monika se uskoro doselila k Lojzeku i njegovim roditeljima. Putin iz Zagorja, kako je dobio nadimak u showu, i njegova odabranica Monika ovaj tjedan postali su roditelji, pišu 24 sata. U općoj  bolnici Zabok Monika je rodila djevojčicu.

Nije poznato da li se par i vjenčao, ali Alojz iza sebe ima već jedan brak. Bio je u braku s krojačicom Danijelom i brak je potrajao samo šest mjeseci i navodno je ljubav pukla zbog Lojzekove ljubomore. 

Komentara 1

DO
dommar36
19:47 10.11.2017.

Želim im svu sreću svijeta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije