Naslovnica Showbiz TV

Ljutiti Otto zamalo napustio show!

„Naš tim je izgubio zato što je Ružica obrađivala hranu nakon 75 minuta, i to je to! Nije bilo pošteno jer su se sva jela trebala skuhati unutar tog vremena…“, izjavila je Nikolina, koja sutra zajedno s Ottom mora donijeti odluku koji par iz njihovog tima ide u kuhoboj.
16. svibnja 2018. u 23:50 1 komentara 799 prikaza
3,2,1 kuhaj
Foto: RTL
Pogledajte galeriju 1/3

Ekipa „Zlatnog praseta“ usred serviranja hrane otkrila da je krivo shvatila koncept ovotjednog zadatka, a dodatno ju je uzdrmala vijest i o pobjedniku dodatne novčane nagrade!

3,2,1 kuhaj 3,2,1 KUHAJ Slavlje u timu 'Stare puce' - upisali prve bodove!

U srijedu navečer gosti „restorana“ nisu mogli odlučiti čiji su jelovnici bolji pa su i „Stare puce“ i „Zlatno prase“ dobili svaki po 108 bodova. S obzirom da su otprije imali jedan bod prednosti, Ružičina i Baričina ekipa slavila je pobjedu u „srazu timova“. No, Nikolininoj i Ottovoj ekipi nije bilo do slavlja ni do čestitanja jer su uvidjeli „nepravilnosti“ u konceptu zadatka…

Voditeljica Doris Pinčić Rogoznica cijeli je tjedan naglašavala da se 75 minuta zadanog vremena odnosi na pripremu predjela, a ostala dva slijeda se smiju dovršavati i ukrašavati, no tim „Zlatno prase“ sve vrijeme je radio drukčije. Da nešto nije uredu, shvatili su tek kada su vidjeli da suparnički tim kuha, peče i hladi svoja preostala dva jela iako je vrijeme isteklo, pa su se brzo - naljutili.

„Da smo mi to napravili, odmah bi rekli – gasi!“, „Ovo je baš bezobrazno bilo!“, „Ovo sad više nije fer!“, „E, ja sad ne bih niti poslužila svoje jelo!“ – samo su neki od komentara parova iz tima „Zlatno prase“.

„Mislim da im se to dogodilo zbog napetosti. Njima nešto nije išlo kako treba, po planu, pa ih je ovo malo iziritiralo. Ne znam…“, komentirala je Ružica, koja je zajedno sa sestričnom Baricom osvojila i dodatnu Spar nagradu u vrijednosti od 200 kuna.

„Ružica i Barica su od mene (dežurnog kuhara) zasluženo dobile nagradu. Pratim ih već tri dana i doslovno se drže postupaka i standarda u proceduri pripreme jela, a to je vrlo bitno. Tu su one bile najbolje! Držale su se striktno recepture i serviranja, baš kako treba!“, izjavio je Špiček, nakon čega je šef tima „Zlatno prase“ Otto, demonstrativno napustio set showa, nije htio niti čestitati pobjednicima.

„Naš tim je izgubio zato što je Ružica obrađivala hranu nakon 75 minuta, i to je to! Nije bilo pošteno jer su se sva jela trebala skuhati unutar tog vremena…“, izjavila je Nikolina, koja sutra zajedno s Ottom mora donijeti odluku koji par iz njihovog tima ide u kuhoboj.

Tko zauvijek napušta 321-trg, ne propustite doznati u novoj epizodi kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ - sutra u 22:10 na RTL-u!

3,2,1 kuhaj 3,2,1 KUHAJ Ružica nezadovoljna porazom: 'Za ovo mi je baš žao!' 3,2,1 kuhaj 3,2,1 KUHAJ Kandidati briljirali na popravnom: padale su desetke! 3,2,1 kuhaj 3,2,1 KUHAJ 'Siguran sam da se niti jedan Michelin restoran ne bi posramio ovakvog tanjura!'
Vrtovi Hrvatske
Vrtovi Hrvatske
100% domaće voće i povrće sad je svima dostupno!

A1 izdvaja za Vas