Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obiteljska idila

Ljupka Gojić u tropskom raju: Na istom mjestu 14 godina poslije

ljupka gojić
Foto: Instagram
1/5
22.05.2014.
u 08:11

Široki osmijesi Ljupke Gojić Mikić i njenih bližnjih pokazuju kako mlada obitelj uživa u Aziji, gdje Mihael posljednjih godina igra za nogometni klub Sanfrecce Hiroshima

Ljupka Gojić ovih se dana nalazi na Baliju, gdje je sa suprugom Mihaelom Mikićem bila i prije 14 godina.

– Na istom mjestu 14 godina poslije – napisala je manekenka i vlasnica modne marke "Petit Jolie" ispod fotografije koju je podijelila na Instagramu.

Dok su na početku milenija Ljupka i njen suprug nogometaš bili gotovo djeca, usporedna fotografija "podebljana" je s njihove dvije kćeri Janom i Milom. Široki osmijesi obitelji Mihić pokazuju kako mlada obitelj uživa u Aziji, gdje Mihael posljednjih godina igra za nogometni klub Sanfrecce Hiroshima.

>>Ljupka Gojić Mikić uživa u obiteljskoj idili u Hirošimi

Komentara 1

MI
Milkica
13:35 22.05.2014.

Prekrasna mu je frizura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije