Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Ljupka Gojić iz Japana: Potres nismo osjetili, bojimo se radijacije

- Hvala Bogu, mi smo dobro. Kod nas se u Hiroshimi apsolutno ništa nije osjetilo, ni od potresa, ni od tsunamija, smirenim je glasom objasnila Ljupka za tportal.hr
15. ožujka 2011. u 14:16 4 komentara 4 prikaza
ljupka gojic
Foto: pixsell

Životni i profesionalni put u Japan su odveli hrvatskog nogometaša Mihaela Mikića i njegovu suprugu, manekenku Ljupku Gojić. Kažu, u Hiroshimi se ništa opasno ne događa, ali strahuju od radijacije.

- Hvala Bogu, mi smo dobro. Kod nas se u Hiroshimi apsolutno ništa nije osjetilo, ni od potresa, ni od tsunamija, smirenim je glasom objasnila Ljupka, dok je Mihael na drugoj liniji obavještavo "preostalih 28 hrvatskih novinara".

- To što nismo osjetili potres ništa ne znači jer nuklearka nije daleko, a radijacija bi, ako se nešto dogodi, brzo stigla do nas. A da situacija postaje sve opasnija jasno je jer se na javnoj televiziji naciji obratio i japanski premijer. Koliko znamo, nogometno prvenstvo je odgođeno, ali Mihael je danas najnormalnije trenirao, pa je pitanje što smije u takvim okolnostima napraviti, rekla je Ljupka za tportal.hr

Kratko se javio i Mikić, u čijem se glasu osjetila nelagoda zbog brojnih poziva iz Hrvatske.

- Mogu samo reći, kod nas je sve mirno. Da se nešto opasno događa, već bih se ranije javio. Cijelo smo poslijepodne na liniji s Hrvatskom, a to me umorilo više nego trening, kratak je bio bivši Dinamov igrač.

TARIK ČESTITAO
Odustao na pitanju za pola milijuna kuna: Biste li vi znali odgovor?
Borba protiv raka
BORBA ZA ZDRAVLJE
Čak 90% dijagnosticiranih s rakom pluća u Hrvatskoj umire jer se otkriva prekasno