Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iz hiroshime

Ljupka Gojić iz Japana: Potres nismo osjetili, bojimo se radijacije

ljupka gojic
pixsell
15.03.2011.
u 14:16

- Hvala Bogu, mi smo dobro. Kod nas se u Hiroshimi apsolutno ništa nije osjetilo, ni od potresa, ni od tsunamija, smirenim je glasom objasnila Ljupka za tportal.hr

Životni i profesionalni put u Japan su odveli hrvatskog nogometaša Mihaela Mikića i njegovu suprugu, manekenku Ljupku Gojić. Kažu, u Hiroshimi se ništa opasno ne događa, ali strahuju od radijacije.

- Hvala Bogu, mi smo dobro. Kod nas se u Hiroshimi apsolutno ništa nije osjetilo, ni od potresa, ni od tsunamija, smirenim je glasom objasnila Ljupka, dok je Mihael na drugoj liniji obavještavo "preostalih 28 hrvatskih novinara".

- To što nismo osjetili potres ništa ne znači jer nuklearka nije daleko, a radijacija bi, ako se nešto dogodi, brzo stigla do nas. A da situacija postaje sve opasnija jasno je jer se na javnoj televiziji naciji obratio i japanski premijer. Koliko znamo, nogometno prvenstvo je odgođeno, ali Mihael je danas najnormalnije trenirao, pa je pitanje što smije u takvim okolnostima napraviti, rekla je Ljupka za tportal.hr

Kratko se javio i Mikić, u čijem se glasu osjetila nelagoda zbog brojnih poziva iz Hrvatske.

- Mogu samo reći, kod nas je sve mirno. Da se nešto opasno događa, već bih se ranije javio. Cijelo smo poslijepodne na liniji s Hrvatskom, a to me umorilo više nego trening, kratak je bio bivši Dinamov igrač.

Komentara 4

SM
simune mali
16:18 15.03.2011.

...nemaju oni pojma sto se u Japanu dogadja...

SM
simune mali
16:17 15.03.2011.

kretencic mikic!!!!!!

OB
-obrisani-
17:07 15.03.2011.

Baš je ljupka. A kako će znat kad se stalno krešu! Njima je krevet stalno pod stresom od 12 stupnja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije