Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA PODRŠKA

Ljubavna priča Ive Šarić i Brune Petkovića započela je sasvim slučajno, za sve je 'kriv' jedan intervju

Nogometaši Dinama ponosno pozirali sa svojim obiteljima
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/9
20.06.2023.
u 21:45

Iva je 2019. radila kao voditeljica HRT-ove emisije 'Klub 7' te je intervjuirala Brunu. Nogometaš je voditeljici odgovarao na brojna pitanja, a među njima je bilo i jedno o ljubavi. Ubrzo nakon krenuli su izlaziti, a s društvom ga je upoznala na proslavi svog rođendana. Par se poznavao i prije intervjua, a njihov odnos je bio prijateljski.

Reprezentativac Dinama Bruno Petković (28) i u završnici Lige nacija još se jednom pokazao kao pravi džoker s klupe izbornika Zlatka Dalića. Najveća podrška Bruni bila je njegova zaručnica Iva Šarić (34), s kojom ima sina Adriana.

Iva je dobro poznata hrvatskoj javnosti, a često ju se moglo vidjeti i na televiziji. Naime, Iva je radila kao televizijska voditeljica i novinarka, a tijekom jednog intervjuu 2019. godine kliknula je i s našim reprezentativcem.

Iva je tada radila kao voditeljica HRT-ove emisije 'Klub 7' te je intervjuirala Brunu. Nogometaš je voditeljici odgovarao na brojna pitanja, a među njima je bilo i jedno o ljubavi. Ubrzo nakon krenuli su izlaziti, a s društvom ga je upoznala na proslavi svog rođendana. Par se poznavao i prije intervjua, a njihov odnos je bio prijateljski. 

U ovoj emisiji Iva je radila četiri godine, a nakon što je ona ukinuta, početkom ove godine,  uzela je pauzu te se posvetila svojoj obitelji. Iva je mama trojice dječaka i to malenog Adriana kojeg je dobila s Brunom u travnju 2021. godine, voditeljica ima i s bivšim suprugom, umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom dvojicu sinova, Carlosa i Leona. Iva i Jerko u vezi su bili devet godina, od toga pet u braku, između 2012. i 2017. godine, a upoznali su se tijekom jedne revije koju je ona nosila. Šarić se nekada bavila i manekenstvom te nosila velik broj revija, a diplomirala je i ekonomiju. U jednom intervjuu Iva je otkrila i kako ne voli govoriti o privatnom životu. 

- O privatnom životu ne volim govoriti u javnosti. Jednostavno se ne osjećam dobro kada s javnošću dijelim intimu, nadam se da me razumijete. Jedino što ću na tu temu sada prvi i zadnji put reći jest da sam slobodna žena- rekla je jednom prilikom, a otkrila je i kakav je Bruno otac.

- Bruno je super tata, sto posto je uključen u sve, što smatram jako važnim. Živimo sasvim običan život prepun školskih i sportskih obaveza. S četiri muškarca u kući je vrlo dinamično i nikad dosadno. Potrebna je samo dobra organizacija i težnja međusobnom poštovanju – rekla je tada.

- Beba je, kao i kod svakoga, tako i kod nas, unijela neki novi život i tu neku notu. Ja ne znam kako to opisati, moja djeca su se tome jako veselila, ali oni su mene užasno iznenadili kako su prihvatili bebu i ponašaju se zaštitnički prema njemu. Jako dobro funkcioniramo, iskreno malo sam se čak i bojala, ali jako jako smo dobar tim - ispričala je Iva u intervjuu za In Magazin.
Inače, Iva je velika podrška svome Bruni, a često smo ju mogli vidjeti i na Svjetskom prvenstvu u Kataru na tribinama gdje je bodrila svog dragog.

VIDEO: Nikolina Pišek o svađi s Bornom Kotromanić

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije