Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kleknuo prošle godine

Ljubavna priča Ive Šarić i Brune Petkovića započela je sasvim slučajno, za sve je 'kriv' jedan intervju

Foto: Instagram screenshot
1/11
09.12.2022.
u 18:35

Bruno Petković je pred manekenku kleknuo u listopadu prošle godine, a Iva već iza sebe ima jedan brak. Radi se o ljubavi s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom s kojim ima dvojicu sinova, Carlosa i Leona. Iva i Jerko u braku su bili od 2012. do 2017. godine, a da su se razveli, objavili su tek godinu dana kasnije. Inače, Petković rijetko s medijima dijeli trenutke iz privatnog života.

Bruno Petković zabio je u 117. minuti gol u četvrtfinalu i vratio nadu za prolazak dalje naše reprezentacije. Ovo je njegova ljubavna priča s Ivom Šarić koja ga bodri na ovom Svjetskom prvenstvu i s kojom ima sina.Krajem 2019. godine diplomirana ekonomistica, bivša manekenka i voditeljica HRT-a Iva Šarić u emisiji Klub 7 ugostila je nogometaša Brunu Petkovića, a ubrzo nakon planula je ljubav. Bruno, koji slovi za jednog od najzgodnijih nogometaša tada je Ivi odgovarao na brojna pitanja, među kojima je bilo i jedno o ljubavi.

Tada je bez zavlačenja izjavio da uživa u slobodi, a ubrzo nakon ''fatalnog'' intervjua viđeni su na zajedničkim večerama i zabavama, a s društvom ga je upoznala na proslavi svog rođendana. Iako su se poznavali i prije intervjua, njihov odnos bio je prijateljski. Ljubav se dogodila gotovo dvije godine od Ivinog razvoda s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom s kojim ima dvojicu sinova, Carlosa i Leona. Iva i Jerko u braku su bili od 2012. do 2017. godine, a da su se razveli, objavili su tek godinu dana kasnije.

-O privatnom životu ne volim govoriti u javnosti. Jednostavno se ne osjećam dobro kada s javnošću dijelim intimu, nadam se da me razumijete. Jedino što ću na tu temu sada prvi i zadnji put reći jest da sam slobodna žena- rekla je jednom prilikom Šarić.
Prije Ive, Bruno je bio dugogodišnjoj vezi s manekenkom Teom Slavicom, a vezi je došao kraj u listopadu 2019. godine kada je ona potvrdila da je slobodna.

04.06.2022., Dubrovnik - Crkveno vjencanje Adriane i Duje Calete-Cara u crkvi svetog Ignacija. Bruno Petkovic i Iva Saric Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Iva i Bruno svoju su vezu obznanili krajem 2020. godine, a u travnju prošle godine su dobili sina Adriana koji se rodio u privatnoj zagrebačkoj poliklinici.

- Beba je, kao i kod svakoga, tako i kod nas, unijela neki novi život i tu neku notu. Ja ne znam kako to opisati, moja djeca su se tome jako veselila, ali oni su mene užasno iznenadili kako su prihvatili bebu i ponašaju se zaštitnički prema njemu. Jako dobro funkcioniramo, iskreno malo sam se čak i bojala, ali jako jako smo dobar tim - ispričala je Iva u intervjuu za In Magazin. Inače, par se zaručio prošlog listopada, a u isto vrijeme krstili su sinčića Adriana.

Zgodna Iva sada je velika podrška svom odabraniku Bruni kojeg je podržala i u Kataru. Naime, u društvu prijateljice stigla je na utakmicu Hrvatske i Kanade. Iva je na sebi imala plavi dres na kockice na kojem je na leđima ispisano Petković, dok je njezina pratnja veselo mahala fotografu noseći na sebi crveno-bijeli dres.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije