Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rastrgan

Ljubavna drama princa Harryja: Otac mu naredio da ostavi djevojku

princ Harry
Foto: Ian Gavan/Press Association/PIXSELL
1/4
31.01.2014.
u 11:30

Princ Charles želi da njegov sin princ Harry ostavi svoju djevojku Cressidu Bonas nakon što je njezin očuh navodno počinio samoubojstvo

Princ Charles želi da njegov sin princ Harry ostavi svoju djevojku Cressidu Bonas nakon što je njezin očuh navodno počinio samoubojstvo.

Harry (29) je već bio spreman skrasiti se s Cressidom (24), no sada mu je rečeno da ohladi romansu.

– Harry je imao slom živaca nakon što mu je otac rekao da malo ohladi vezu s Cressidom zbog njezinih obiteljskih problema – kaže izvor.

– Charles je bio oduševljen nakon što je kredibilitet kraljevske obitelji obnovljen vjenčanjem princa Williama i Kate Middleton. Sada ne želi da problemi Cressidine obitelji naštete novonastalom imidžu – dodaje izvor.

Sumnja se da se Cressidin očuh, bivši investicijski bankar Christopher Shaw, predozirao u svom stanu. Shaw (76) je bio četvrti suprug Cressidine majke i imao je financijskih problema.

– Harry je ocu rekao da voli Cressidu, ali Charles nije siguran je li ona "kraljevski materijal" – rekao je izvor, dodavši kako je Harry sada rastrgan između svoje obitelji i djevojke.

>>Princ Harry ima novu karijeru, postaje event-menadžer?

Komentara 17

BA
Backo
13:23 31.01.2014.

Pa hoces da budes kraljevic onda igraj po pravilima

Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:14 31.01.2014.

A znaju kritizirati zemlje u kojima roditelji ugovaraju brakove djeci.

DH
dalibor.hren
16:35 31.01.2014.

Baš se Charles našao čitati moralne lekcije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije