Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaljubljeni par

Ljubav u 'Životu na vagi'! Mislav i Silvija se prvi put poljubili pred kamerama

Foto: RTL
1/18
12.12.2023.
u 11:06

Gledateljima je za oko zapela jedna romantična scena koja je prikazana u epizodi emitiranoj u ponedjeljak. Naime, Silvija Temšić i Mislav Vlašić pred kamerama su se prvi put poljubili.

Kandidati showa 'Život na vagi' nalaze se u 11. ciklusu koji im je donio mnoge promjene. Timovi su raspali te sada trenira svatko za sebe, a imaju i novi koncept treninga. Dok su do sada imali trenere s kojima su stalno trenirali, ovoga puta se to mijenja. Tako je trener Edo u epizodi emitiranoj u ponedjeljak odlučio trenirati natjecatelje, a trenerica Mirna je uzela natjecateljice. Ovim razvojem događaja, kandidati koji nisu upoznali njihov rad tijekom timskog dijela natjecanja, sreli su se s drukčijim vježbama i pristupima treningu. Za ovaj koncept treninga zadužena je i njihova nova lokacija – Brijuni. Naime, kandidati su u emisiji emitiranoj u ponedjeljak saznali da se sele, no nisu znali kamo idu, a to su posebno istaknuli golupčići Silvija Temšić i Mislav Vlašić. Naime, Silvija je bila sretna što Mislav i ona idu zajedno na put. Mislav je kroz šalu rekao da mu je trebalo dva mjeseca veze da dragu odvede na Brijune.

- Bez obzira na to što nas dočeka, znam da ću se sada puno bolje snaći. Dovoljno mi je dobra kondicija da mogu sve izdržati i da se ne moram toliko brinuti - rekla je zaljubljena Silvija. 

No, gledateljima za oko nisu toliko zapele ove promjene koliko jedna romantična scena koja je prikazana u epizodi emitiranoj u ponedjeljak. Naime, ovaj ljubavni par, koji se upoznao i zaljubio u ovom showu, pred kamerama se prvi put poljubio. 

Foto: RTL

Podsjetimo, ubrzo nakon početka showa su pred televizijskim kamerama priznali da su zajedno, ali nije među njima zaiskrilo na prvo nego su kroz brojna zajednička druženja shvatili da imaju puno toga zajedničkog. Kada je u pitanju njihov odnos pred kamerama sramežljivo su odgovarali na pitanja o svojoj vezi, ali voditeljica Marijana Batinić uspjela je doznati nekoliko detalja o njihovoj ljubavi koju prati cijela Hrvatska i taj dio im možda i najteže pada što se sve odvija pred kamerama.

- Sigurno je teret, nije olakšanje, bilo bi lakše vani, bez kamera - priznao je Mislav za RTL na početku showa, a njegov mišljenje dijeli i Silvija koja kaže: Teže je jer su ljudi stalno oko tebe, a opet je veliki plus to što smo stalno zajedno. Puno se brže upoznamo.  Priznaju kako im je lakše što su zajedno u showu i tako pružaju podršku jedno drugome. 

VEZANI ČLANCI

- Mislim da je puno lakše jer smo si potpora, pogotovo kada je teško, sigurno nam je lakše. Zaljubljenost na mene djeluje tako da se otvorim prema drugim ljudima, ljepše mi je u kući. Svaki dan sam sve raspoloženiji i bolje se osjećam - zadovoljno je poručio Mislav. 

- U Mislavu sam pronašla sigurnost i stijenu. Sada je već prošlo neko vrijeme otkako smo krenuli. Odgovara mi ova ljubav, ovo što smo Mislav i ja zajedno. Ne pamtim kada sam se posljednji put ovako osjećala. I sigurno i zaštićeno - rekla je Silvija na početku showa kada su priznali da su par. Mislav je jednako bio sretan što se zaljubio.

- Sa Silvijom mi je prva prava veza i ona je prva prava djevojka. Lakše mi pada sve jer imam takvu osobu u kući. Lakše mi se priviknuti - rekao je tada Mislav i dodao i da već planiraju zajednički život, te da će se Silvija preseliti kod njega u Zagreb

VIDEO Aleksandra Prijović otkrila koje dvije pjevačice se nisu odazvale njezinu pozivu za gostovanje u Areni

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije